Meny
  Forsiden
  Trysil 2019
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXXIII
 

TRYSIL 2019

  For fjerde gang skal tikampen arrangeres i Trysil, eller rettere sagt i Ryskdalen som Kennetho gjerne påpeker. Verten har sannsynligvis alt på stell og det er bare å glede seg til en suveren sammenkomst. Flere spennende aktiviteter står på menyene i tillegg til klassikere med vinterlig vri.

Årets deltagere er nok en gang:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Frodotò (Røkla)
Frodo (Norge)

19.02 Ranking
Her er vår vurdering.


18.02 Litt om øvelsene (oppdatert versjon);


ØVELSESREGLEMENT TRYSIL 2019


BOWLING
God gammeldags bowling som vanlig. Ingen nye elementer her. 2 runder kvalik. 3 beste til finale, 3 dårligste til B-finale. Dårligst plassering i kvalik starter i finalene. Viktigst av alt, det er lov å drikke øl på banen!! Ved poenglikhet gjelder besteenkeltserie.

BONUSPOENG: Flest like runder etter hverandre. F.eks 9 tre ganger etter hverandre. Ved like mange runder teller høyest poeng. Dvs at 9 tre ganger på rad er bedre enn 7 tre ganger på rad. Osv, osv. Fortsatt likt, poenget utgår.


DART
301 med dobbel utgang og Killer som kvalik. Mikke Mus i begge finaler. 3 første i kvalik til A-finale og resten til B-finale. Best palssering i kvalik starter i respektive finaler. Her er det ikke noe bonus-tull ved dobbel eller trippel treff. Bare orntli' Dart!


BOULLE
Boulle blir mest sannsynlig spilt på hardt snøføre. Det spilles enkel serie med avsluttende finaler. Det vil bli spilt på oppmerkede baner etter Det Svenske boulleforbundets regler for banestørrelse. Banene vil være mellom 3x12m og 4x15m. Kuler som går utenfor dette er ute av spillet. Ved poenglikhet gjelder innbyrdes før "målforskjell". Deretter ett kast nærmest grisen.

BONUSPOENG:Alle på linje kaster 6 kuler hver. Alle kaster en og en kule likt. Flest kuler mellom to streker vinner.Hvis flere ender likt, spilles det sudden death.


ISHOCKESPILL
Husker jeg ikke helt feil, har Frodo impregnert spillene med potetmel, slik at tempoet blir rasende høyt! Det spilles dobbel serie á kamper på 2x2 minutter. Deretter A-, B-, og C-finaler som vanlig. Finalene spilles 2x3 minutter. Ved poenglikhet gjelder innbyrdes før målforskjell så flest scorede mål. Deretter omkamp med sudden death.

Bonuspoeng: Sudden-turnering, alle mot alle én gang. Ved poenglikhet, gjelder totalt kortest tid brukt. Viktig at det taes tid i alle kamper!!


SKYTING
Kvalik hvor det skytes enkel serie med ny pistol, gammel pistol og gevær. I tillegg skal det skytes en serie med et våpen som trekkes. Totalt fire runder med skyting, 20 skudd pr utøver. De tre beste til finale, de tre dårligste til taperfinale. Best plasserte utøver bestemmer om han vil starte eller avslutte i finalerunden. Ved poenglikhet gjelder beste enkeltserie. Finalene skytes på samme måte som kvalifisering.


Human Curling
Hver deltaker skal sende de fem andre bortover veien på ufoakebrett. Poeng gis etter hvor man klarer å stoppe. To runder, dvs 10 skyv på hver. De som sitter på akebrettet har selvsagt ikke lov til å påvirke på noen som helst måte hvor man stopper. Totalt høyest poeng vinner. Ved lik poengsum, blir det ett enkelt "kast" for å avgjøre. Én person utpekes som akebrettfyll.


SKISKYTING
Satser på like bra vær og like mye publikum som sist! Det blir tre runder langrenn og to skytinger. En liggende og en stående. 5 blinker på hver skyting. Små ølbokser på liggende og store på stående. Ingen ekstraskudd, men et tillegg på 5 sek pr bom. Altså: langrenn-liggende-langrenn-stående-langrenn til mål. Alle bruker samme ski. Sko kan man ha med egne. MÅ passe til "vanlig" rottefella binding. Jeg stiller med ski og staver. KUN staking er tillat. Før start kan deltakerne velge om de vil styrte en øl (0,33 flaske)for å få 15 sek fratrekk. Lagkamerater skal hjelpe hverandre med lading. Den som går skal ikke lade geværet selv. Skulle det ende likt likt på tid, blir det omløp. Staking, stående, staking, mål. Men det må lades selv.


Kyrrong
Alle mot alle én gang, så finaler. Hver spiller har to sider av brettet som de kan spille fra. Svart brikke skal ligge PÅ streken når man skal slå. Brikker legges på sirkel i midten, annen hver farge, og førstemann til å få ned alle sin vinner. Innbyrdes teller ved poenglikhet. Er det flere som har samme poeng, og det ikke kan skilles på innbyrdes, teller målforskjell totalt mellom de som er likt. Fortsatt likt?. Styrt en øl!
"Regler: Sitt overfor hverandre ved bordet. Spill fra din side av spillebordet og fra den siden som er til venstre for deg.

Spillet i korthet; Couronne går ut på å senke ditt eget lags ringer i et av spillebordets fire hjørnehull. Køringen plasseres bak eller midt på spillerens egen grenselinje. Støtene gjøres alltid utover, fra sidelinjen. Spilleren kan spille sittende eller oppreist – velg det som passer best for deg.

Spillestart! Spillerne tar køene sine og støter køringene mot ringene i midtsirkelen, slik at disse spres utover brettet. Deretter går turen over til det gule laget. Spillet fortsetter med solen rundt spillebordet.

Generelle regler Slå ned en ring i din egen farge: Gratulerer! Du får et ekstraslag. Slå ned en ring i motstanderens farge: Uflaks! Turen går over til motspilleren. En ring hopper over kanten. Legg ringen tilbake i den lille sirkelen nærmest hjørnet der ringen hoppet over. Køringen faller ned i hjørnehullet. Uflaks! En ring i din egen farge hentes opp og går tilbake til spillet. Legg ringen i sirkelen midt på brettet.

Hvem vinner? Begge lagene fortsetter å spille til et av lagene har fått ned alle ringene sine og vinner spillet. Siden det gule laget begynte, skal det røde laget alltid gjøre det avsluttende spillet. Lykke til!
"

Statiker'n
Statisk styrke ble gjennomført på Finnskogen for noen år siden. Vi prøver på en liten variant av denne. Tre del-øvelser som hver gir poeng etter klassisk Tikamp-skala, legges sammen. Del-øvelsene er: 90-grader - Stå med knæra i 90 grader så lenge du klarer. Armheng - heng fra bjelke i taket så lenge du klarer( kan være greit å være varm på fingra før man starter). Melkespann - gjøres litt anderledes. En spade skal holdes rett ut foran kroppen med begge hender.


Triathlon
Her starter man på veien med spark. En fot skal alltid være på sparken, ikke lov til å løpe i gang fart. Så ved vending blir det oppgitt en tallrekke som skal memoreres. Her kan man stå å se så lenge man vil. Sparken kjøres tilbake til startpunktet. Så skal man gjennom noen små hinder i snøen, før man aker ned bakken bak hytta. Her må man holde seg på akebrettet helt til man kommer i bunn av bakken. Detter man av får man tillegg i tid. Etter aking bærer det opp bakken igjen, via noen hinder i løssnøen. Ved målinjen skal man ramse opp tallrekka, så gå i mål. Tillegg i tid for hvert tall man har feil. Under hele løpet skal en sekk med ved også fraktes med.


LAGKONKURRANSE: Stor i kjeften
Brettspill hvor det er om å gjøre å tyde hva lagkameraten prøver å si. Hver deltaker får 5 kort de skal lese, så er det opp til lagkameraten å finne ut hva det er som sies. Ikke veldig lett med den plastikkdingsen man har i kjeften. (Ja det er én til hver...)


LAGKONKURRANSE: Volleyball
Klassisk lagøvelse som de fleste gleder seg stort til. Denne gang blir det garantert tidenes tøffeste volleyballkamp, i dyp løssnø i Trysilskogene. Utgangspunktet er best av tre sett, men kan økes til fem hvis det er flertall for dette. Det avgjøres FØR start, og med hensyn til tid, temperatur, vær osv.


LAGKONKURRANSE: Laghopp
Klassikeren (HÆH???) fra noen år tilbake er igjen på programmet, siden det denne gang faktisk var mulig å lage et hopp. Noe som er relativt avgjørende i en hoppkonkurranse. Enkle regler: Kun lengde, ingen stil som teller. Alle har to hopp hver, total lengde på hvert lag avgjør hvem som vinner. Det skal hoppes med stumpeski. Ingen krav til stående hopp. Lengden måles fra et fast punkt til der bakerste kroppsdel lager merke i snøen.

Reserveøvelser:
Aking for lag
Bordcurling
Beer Pong17.02 Ha med?
HVi er av en eller annen grunn svært triege i avtrekkeren denne gang. Med kun 17 dager igjen pleier det å være full fart i chatten rundt alkohol, pakking, rank m.m. Men slik er det ikke denne gang. Vi oppdaterer listene under så fort vi vet noe..

E
speno:
Stisse:
Kennetho: Hockeyspill
Sletno:
Kimbo:
Frodo: Pokal og medaljer, boulle, skiskytterblink (1 sett)

Alkohol: Hva har vi av sprit f.eks.17.02 Tidsskjema (oppdatert 18.februar)
Her er oversikten over når hva skjer. Eller nei. Den kommer sikkert snart..

Torsdag  7.mars
1700 Bowling
2000 Middag - Pasta Carbonara
2015 Offisiell åpning og skåling. Offisiell trekning av startrekkefølge for alle øvelsene. Gjennomgang av alle øvelser, regler og bonuspoeng.
2100 Dart
2300 Poker
Nattmat - Pølser

Fredag 8.mars
1000 Frokost
1100 Human curling
1200 Skiskyting
1400 Grilling m/Irish Coffee
1500 Lag Volleyball
1600 Skyting m/Irish Coffee
1730 Lag Laghopp
1900 Hockey
2100 Middag - Lasagne
2130 Poker
Nattmat - Pølser

Lørdag  9.mars
1000 Frokost
1100 Boulle m/irish Coffee
1300 Triathlon
1400 Mat - Gulasj
1500 Statiker'n
1600 Tippekamp
1830 Lag Stor i kjeften
2000 Kyrrong
2100 Middag m/premieutdeling, taler osv
Poker
Nattmat - Pølser

Søndag 10.mars
1300 Liverpool-Burnley for de som vil


17.02 Forrige gang
Her er referatet fra tikampen på Hof.
Les mer her


 


 

 

Copyright (c) 2016 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er