Meny
  Forsiden
  HAFJELL 2017
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
HAFJELL-RANK
 

Hafjell 2017

Espeno er sjef for den 29.tikampen. Lekene finner denne gang sted på Hafjell i perioden 16-19.mars 2017. Mye moro og vinterlige aktiviteter er planlagt og det er vel ingen tvil om at dette blir årets høydepunkt så langt! Under finner du både øvelseoversikt og sluttresultatene . Frodo har som vanlig sett nærmere på de ulikes vinnersjanser.

Årets deltagere er nok en gang:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Frodotò (Røkla)
Frodo (Norge)
 
OVERLEGENT!
Ranken har ikke alltid rett, men utviklingen de siste årene tyder på at det er fint at Stisse, Frodo og Kennetho ikke er på lag. Pr. i dag handler det meste om disse tre. Øvrigheten blir som Hull, Burnley og Sunderland. Et godt resultat her og der, men håpløst totalt. Slik rankes årets første tikamp:

Bowling

Stastistikk er en ting, alt mulig annet er noe helt annet. Oppladningen til bowlingen er et godt eksempel på dette. Noen har fortsatt jobb i hue. Noe har kjørt bil opp, noen har sittet i baksetet i Stisses Skinnseter og drukket øl og kjørt quiz, mens noen har kjørt feil og misser 1.runde. Stissebass er, uansett hvordan man vender og vrir på det, den beste av oss til å spille bowling. Seks seire på ti forsøk er overlegent. Ingen av de øvrige kan skilte med mer en seier i samme periode. Sletno og Kimbo har sølv som best. Banefordelingen spiller også inn og det foreslås at denne trekkes. Det er sjelden at rankingen treffer på denne, men mest sannsynlig er vel denne rekka:
7. Stisse, 5.Kennetho, 4.Frodo, 3.Espeno, 2.Kimbo, 1.Sletno


Dart
De faste greiene har de siste seongene ikke vært så opplagt som utgangspunktet skulle tilsi. Kennetho har stort sett vært favoritt hver gang, men faktum er at han bare vinner ..(måtte her inn for å sjekke statistikk...) annen hver gang i snitt... OK da - han blir favoritt igjen. Stisse gjør akkurat det samme og å skille disse to røverne blir utfordingen for øvrigheten. Vi tror uansett Kimbo og Sletno er sjanseløse og satser på følgende sluttstilling: 7. Kennetho, 5.Stisse, 4.Frodo, 3.Espeno, 2.Sletno, 1.Kimbo


Boulle (Petanque)
Klassisk i boulle i sola (Forhåpentligvis). Denne gang med en runde + en trekningsrunde. Frodo har vist et lite overtak i kulespillet, men det er en kjentsak at dette først og fremst gjelder i tempreaturer over +21 grader. Trodde du!
På siste 11 tikamper har undertegnede vært i finalen 10 ganger. (4 gull, 6 sølv). Kimbo var tidligere den som var nærmest, men de siste seonger har vært en bratt nedoverbakke for eldstemann og rekken 2,1,1 er fryktelig lesing. Stisse kan derimot vise til 7-4-7 og er den med best form. Nevnte Frode har ikke vunnet siden Fjellhamar og det var Kennetho som tok den i mellom. Sistnevnte er derimot av det ujevne slaget. Både Sletno og Espeno spiller på et annet nivå, men viser i imidlertid en jevnere linje. 3-3-3-2-4 på Sletno og 2-2-3-3 på Espeno. Under forrige snøboulle (Trysil 16) vant Kenneho foran Frodo og Stisse. I bunn ble det rekken Espeno, Sletno og Kimbo. Vi tror på et par endringer og ender opp med disse resultatene:
7.Frodo, 5.Sletno, 4.Stisse, 3.Kennetho, 2.Kimbo, 1.Espeno.


Hockeyspill
Hockey er relativt greit å ranke. Stisse, Kennetho og Frodo har sammen besteget pallen de siste åtte av ti forsøkene og vi kan ikke se noen grunn til at dette skal endre seg nå. Bunnslammet slår til i en kamp i ny og ne, men dette blir aldri spennende. Resultater: 7.Stisse, 5.Kennetho, 4.Frodo, 3.Espeno, 2.Kimbo, 1.Sletno.


Luftvåpen
En runde består av pistol og geværskyting. To runder i kvalikken og finalene. Bonus: Beste luftgeværpoengsum i første runde. Moro med både gæver og pistol. Det åpner i alle fall for muligheter for flere. Sist det ble skutt to våpen var tilbake på Hof i 2011 og det er ingen grunn til å legge vekt på disse resultatene. Ny luftpistol er kjøpt inn siden da, Kimbo har blitt medlem i skytterklubb, Frodo har begynt å treffe, Sletno har kommet inn, Stisse og Espeno har byttet henholdsvis glass i brillene og dame opptil flere ganger og Kennetho har blitt voksen. Dette blir spennende. Undertegnede tror selv han vinner og da blir det også sånn på rankingen. Stisse nærmest både statistisk og formmessig og tar sølvet foran Kennetho. Espeno på den sure 4.plassen, men med god avstand ned til Kimbo og Sletno. I tørre tall:
7.Frodo, 5.Stisse, 4.Kennetho, 3.Espeno, 2.Kimbo, 1.Sletno


Scattegories
Spill som var svært moro da det ble utprøvd i 2003. Regler tas på stedet. Bonus: Beste poengsum på første oppgave, ved uavgjort så forsetter vi til andre osv. Spillet kan minne om Gruble med bokstaver og kategorier. Det er derimot lagt i noen ekstra finesser som kan gi ekstra poeng. F.eks får du bare poeng hvis du er alene med svaret eller om du har brukt hovedbokstaven to ganger. Hvis du skriver Piri Piri på krydder vil du få to poeng i motsetning til pepper som gir et. Sist vi spilte ga også stygge ord bonus, men jeg er usikker på om dette var en del av reglene. Espeno har sikkert oversikt. Det forventes mye moro og spenning her. Kimbo er en mester med ord og seiler opp som favoritt her. (Også vinner i Gøteborg i 2003). Frodo er glad i scrabble og vil kjempe om sølvet mot Kennetho, mens Espeno sannsynligvis har flest stygge ord på lur. Knepent foran Sletno. Stisse kommer aldri til å skjønne oppgaven og klarer heller ikke å lese seg til det uten godt lys. Rank som følger:
7.Kimbo, 5.Kennetho, 4.Frodo, 3.Espeno, 2.Sletno, 1.Stisse.


Quiz
Alle mot alle. Hvilke kategorier som dukker opp blir spennende her. Samtlige har noe å bidra med, så jevnt kan det nok bli. Spørsmål og svar krever uansett mer enn flaks, men temaene blir nok mer avgjørende enn vanskelighetsgraden. Kunnskap om navn på dommere i American Idol kan fort gi seier over de som heller er opptatt av ting som det tidligere navnet på Thailand. Ranking blir av denne grunn nærmest håpløst, men vi tipper følgende: 7p. Kennetho, 5.Espeno, 4.Frodo, 3.Kimbo, 2.Stisse, 1.Sletno


Telemarkskjøring
Aking utgikk og dermed får vi en helt annen sluttstilling. Totalt sett gjør faktisk dette sitt til at Frodo ikke ender opp med gullet (!) Undertegnede er nemlig en aker av rang, men det heller motsatte med ski på bena. Dette kan bli tøft. Storebror er uansett med slik at det ikke blir helt bånn i bøtta. Sletno kan ikke annet enn å sikre 4.plassen, mens Stisse er best av gutta i gjørma. Milevis foran de andre vil Kennetho og Espeno kjempe om gullet. Vi tror hjemmefavoritten har nok erfaring fra sine alpeturer og surfer inn en viktig seier. Totalt:
7.Espeno, 5.Kennetho, 4 Stisse, 3.Sletno, 2.Frodo, Kimbo
Spisekonk
Spis de 8 ingrediensene så fort man kan. En runde. Må si at jeg gruer meg til denne. Regner ikke med at Espeno har funnet frem banan, sjokoladekake og smågodt som ingredienser. Mer nærliggende er det vel å forvente småsild, habaneros og kaffegrut. Lykke til sier vi og spaserer inn til 1.poeng. (Håper det er pølser til dessert!) Espeno har full kontroll her og eventuelle brekninger er ikke noe problem i den gården. Stisse og Sletno er også glad i mat og bør havne høyt. Kennetho er en tøffing, men blir sannsynligvis fort mett. (Man blir det når man veier 67.kg) Kimbo er mer i lillebrors gate og joiner heller på en liten shot på sidelinja.
7.Espeno, 5.Stisse, 4.Sletno, 3.Kennetho, 2.Kimbo, 1.Frodo

Vinterrumble
Vinterens svar på 7 på tid, men med 5 øvelser i stedet. Alle får 2 sjanser. Selvfølgelig noe avhengig av hva øvelsene er, men dette kan vippe alle veier. Spennende, litt tilfeldig og svært moro på Hof. Dette gleder man seg til. Vi trakk følgende rank ut av hatten; 7.Sletno, 5.Kimbo, 4.Frodo, 3.Stisse, 2.Kennetho, 1.Espeno


Lagkamper:
Volleyball: Bob ut, volleyball inn. Samma pølser. Vinnerne blir de samme. På en annen side - her blir det aldri jevnt. Til det er det norske laget alt for overlegne.

Hockey: Tre omganger på 4 minutter, alle skal spille alle plasser.
Det norske laget har hatt flyten med seg i hockey og når Kimbo også ser ut til å ha skjønt dette så blir det lett match. Vi kjører norsk seier med handicap!

Villkatten: 15 runder. Hvert spiller har 2 brikke hver. Først lag til å plassere alle brikkene riktig vinner poenget. Undertegnede har faktisk spilt dette med barna. Var uansett sjansløs mot Maline og tror ikke dette heller er spillet for brillejesus og min aldrende lagkamerat. Røkliansk seier.

Total ender det dermed slik; Kennetho blir dermd mester etter at aking ble byttet ut med Telemark. For Ski-mannen spilte det nemlig ingen rolle. Han er jo best i alt!

Øvelse Sletno Espeno Stisse Kimbo Kennetho Frodo
Bowling 1 3 7 2 5 4
Hockeyspill 1 3 7 2 5 4
Hockey lag 0 0 2 2 0 2
Winterrumble 7 1 3 5 2 4
Luftvåpen 1 3 5 2 4 7
Telemark 3 7 4 1 5 2
Scattegor. 2 3 1 7 5 4
Spising 4 7 5 2 3 1
Dart 2 3 5 1 7 4
Boulle 5 1 4 2 3 7
Volleyball lag 0 0 2 2 0 2
Quiz 1 5 2 3 7 4
Villkatt.-lag 2 2 0 0 2 0
Sum 29 38 47 31 48 45
 


 

 

Copyright (c) 2017 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er