Meny
  Forsiden
  Hyggen 2017
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
HAFJELL-REFERAT
 

Hafjell 2017

Espeno var sjef for den 29.tikampen. Lekene fant denne gang sted på Hafjell i perioden 16-19.mars 2017. Mye moro og vinterlige aktiviteter var planlagt og det var vel ingen tvil om at dette ble årets høydepunkt så langt! Under finner du både øvelseoversikt, referat fra hver gren, terningkast og selvfølgelig sluttresultatene.

Årets deltagere var nok en gang:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Frodotò (Røkla)
Frodo (Norge)
 
OVERLEGENT!
Undertegnede er ikke kjent for å være lynrask med referat, men det får da være grenser! Uansett, moro var det igjen og det meste gikk som planlagt. Samtlige øvelser ble gjennomført uten surr og forhåndsfavorittene infridde igjen. D.v.s Stisse og Kennetho. Frodo var tidligere med i denne gjengen, men virker nå mer opptatt av serveringen. Kennetho ble overlegen mester, Stisse tok sølvet, mens Kimbo klinket til med en flott bronse. Frodo kom seg noe på slutten og sikret 4.plass, Espeno klønet jevnt og tok 5.plassen, mens Sletno sørget for å nå 27 øvesler på rad uten grenseier..

Bowling

Det norske laget var igjen tilbake der de hører hjemme - på toppen av seierspallen i bowling. Bittelitt jevnt i kvaliken, men dette blir neppe siste gang. Stisse som vanlig helt rå, men denne gang møtte han sin overmann i Kimbo som valgte å kjøre en sinnsyk finalomgang. Fem sparer og hele syv striker sørget for en overlegen seier i A-finalen. Stisse en god nummer to, mens sjanseløse Frodo var godt fornøyd med 3.plass.
7. Kimbo, 5.Stisse, 4.Frodo, 3.Sletno, 2.Kenntho, 1.Espeno


Dart
Ikke store overraskelsen i dart. Kennetho og Stisse styrer dette, mens det er noe jevnere bakover. Førstnevnte igjen mester, mens Stisse kapret sølvet. Kimbo klinket til med en fin-fin bronse foran lilebror som hadde mer enn nok med å holde balansen. Kvelden ble kort for å si det sånn. Darten fikk følgende sluttstilling:
7. Kennetho, 5.Stisse, 4.Kimbo, 3.Frodo, 2.Sletno, 1.Espeno


Boulle (Petanque)
Klassisk boulle er alltid gøy, men vinterlige forhold gjør muligens at grenen bør vurderes som kun aktivitet på sommeren? Stig jevnest under, tross alt solfylte forhold, og vant dette ganske greit. Kennetho tapte finalen, men var sikkert fornøyd med fem gode poeng her. Espeno klinket til med seier over Boulle-kongen Frodo i B-finalen, men da begynte det å bli kaldt så minste-Marki har absolutt gode unnskyldninger. Kimbo sørget for både seier i C-finalen og et viktig ekstrapoeng i bonusrunden.
7.Stisse, 5.Kennetho, 4.Espeno, 3.Frodo, 2.Kimbo, 1.Sletno.

Hockeyspill
-Bordhockey enkelt oppsummert av Kimbo; Tre norske finaleseirer: Stig Finnseter mester etter seier mot Kenneth Ulvedal-Braathen i A-finalen. Grasiøse bevegelser og enorm hurtighet gjorde utslaget. Samme gjaldt i B-finalen der Kim Marki gruset en sjanseløs Espen Kristian Jensen. Norsk stålkontroll også i C-finalen der Frode Marki holdt lekestue med Frode Sletner..
Resultater: 7.Stisse, 5.Kennetho, 4.Frodo, 3.Espeno, 2.Kimbo, 1.Sletno.
 
Luftvåpen
Nytt luftgevær er fint og i lengden vil dette sannsynligvis gjøre øveslen ennå jevnere. Moro! Undertegnede som vanlig god med pistol, men det tok for mange skudd før jeg skjønte at man måtte sikte 20.cm over blinken for å treffe midten. Selvfølgelig ingen fordel å være først her og finaleplassen røk. Kennetho hadde på sin side full kontroll og sikret et nytt gull etter god skyting med begge våpen. Stisse nærmest, mens Espeno tok bronsen. Frodo sikret i det minste en 4.plass foran Sletno, mens Kimbo neppe var fornøyd med jumboplassen.
7.Kennetho, 5.Stisse, 4.Espeno, 3.Frodo, 2.Sletno, 1.Kimbo

 
Scattegories
Artig gren som krever lite lite utholdenhet. Stress er det uansett nok av når klokka tikker. "Helvete så for det går - er vi ferdige alt"  var et utrykk som ofte gikk igjen. Noen er derimot flinkere til å samle ord enn andre og nok en gang viser Kennetho sin styrke. Frodo var nærmest foran Kim, Espeno og Sletno. Stisse kunne i det minste trøste seg med bonuspoenget.
7.Kennetho, 5.Frodo, 4.Kim, 3.Espeno, 2.Sletno, 1.Stisse.


Telemarkskjøring
Noe skiller klinten fra hveten bedre enn annet. Telemarkskjøring het grenen, men dette var egentlig mas opp og slalomtøys ned igjen. Kennetho så ut som en superstjerne, mens Frodo i motsatt ende så eldre ut enn sin storebror. Midt i mellom var det jevnere, men Espeno kapret sølvet på finn teknikk. Kimbo slo til også her og tok nok en super pall-plass. Sletno sørget i det minste for å slå to nordmenn som ikke hadde noe her å gjøre.
7.Kennetho, 5.Espeno, 4 Kimbo, 3.Sletno, 2.Stisse, 1.Frodo

 
Spisekonk
Det var fryktet at både smalahove, fiskeøyne, Tang og annet ekkelt stod på menyen under spisekonkurransen. Slik var det heldigvis ikke. Most banan, tørr kjeks, bamsemums og marshmallows er uansett vanskelig nok å få ned på tid. Frodo var først ut og fikk mye latter under sitt langsomme inntak. Det skullle derimot vise seg at dette ikke var så lett som man trodde. Undertegnede seilte enkelt inn til en soleklar førsteplass.
7.Frodo, 5.Sletno, 4.Kennetho, 3.Kimbo, 2.Espeno, 1.StisseVinterrumble
Flere øvelser på tid er alltid gøy og selvfølgelig noe vi vil se mer av i tiden som kommer. Skyting, kasting, hockeyskudd m.m. Litt stressende, men svært fair og artig konkurranse. Kennetho igjen vinner.; 7.Kennetho, 5.Espeno, 4.Frodo, 3.Stisse, 2.Sletno, 1.Kimbo.Quiz
Kahootquiz avsluttet årets første tikamp. Kennetho (trenger jeg å si det?) vant. Kimbo på en fin 2.plass, mens Stisse sikret 3.plass. Totalt endte vi dermed med gull til Kennetho, sølv til Stisse og en overraskende, men svært fortjent bronse til Kimbo. Frodo ble til slutt fjerdemann, mens Espeno unngikk sisteplassen. Sletno har ingen kommentar.: 7p. Kennetho, 5.Kim, 4.Frodo, 3.Stisse, 2.Frodo, 1.Sletno
 
Lagkamper:
Volleyball: De norske gutta har de siste årene virkelig tatt over som sjefer på volleyballbanen. Vanskelig forhold til tross, dette ble aldri spennende. 3-1 i sett og det må skje mye om ikke det skal gjenta seg på Hyggen.


Hockey:  Nok en gang med lagkamphockeye både spennende og morsom. Røkla startet best, men den norske trio er ikke kjent for å i opp. På ekte Liverpool-vis ble 3-0 ledelsen sakte, men sikkert spist opp og etter full tid stod det 3-3. Stisse ble dagens helt for Norge med sin avgjørende scoing i sudden. Fantastisk!


Villkatten:  Med en totalalder på nesten 150 år sier det seg selv at det norske laget sliter i øvelser som dette. Synet er ikke som det en gang var og reaksjonsevnen er på hell. Dette ble alt for enkelt for røkla som vant en knusende seier.

Totalt endte det nok en gang med seier til Kennetho. Stisse fikk selvfølgelig også medalje, men Kimbo kunne juble for en sjeldent besøk på pallen.

Guttas terningkast.
Alle var flinke, snille, morsomme og hjelpsomme.


Arrangementet;  Nydelig forhold, fin hytte, morsomme øvelser og mye latter. Espen avholder tikamper med stil.

Øvelse Sletno Espeno Stisse Kimbo Kennetho Frodo
Bowling 3 1+1 5+1 7+1 2 4+1
Hockeyspill 1 3 7 4 5 2
Hockey lag 0 0 2 2 0 2
Winterrumble 2 5 3 1 7 4
Luftvåpen 2 4 5 1 7+1 3
Telemark 3 5 2 4 7 1
Scattegor. 2 3 1+1 4 7 5
Spising 5 2 1 3 4 7
Dart 2 1 5 4 7+1 3
Boulle 1 4 7 2+1 5 3
Volleyball lag 0 0 2 2 0 2
Quiz 1 2 4 5 7 3
Villkatt.-lag 2 2 0 0 2 0
Sum 24 33 46 41 62 40
 

 

 

Copyright (c) 2017 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er