Meny
  Forsiden
  Hof 2018
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXXII
 

HOF 18

Frodo er arrangør av tikampen for syvende gang. Dette er femte gang hvor lekene skal gjennomføres på Hof, mens de øvrige to har vært holdt i Oslo (2001) og Porsgrunn (2005). Årets andre leker inneholder som vanlig de tradisjonsrike og faste øvelsene, mange kjenninger blant de øvrige øvelsene, men også et par nykommere.

På denne siden finner du rankingen for mesterskapet. Som vanlig er det gjennomført en bunnsolid og objektiv vurdering av hver enkelt øvelse.

Årets deltagere er som vanlig:
Kennetho (Røkla) - Stisse (Norge)- Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla) - Frodotò (Røkla) - Frodo (Norge)
Ranking for Hof-lekene 20018
Få info om regler, bonus og annet her

Bowling
Stisse er best, tre norske på topp og bla, bla, bla. Så enkelt er det nok ikke, men statistikken gir oss medhold. Stissebass er suveren med fire seire og to 2.plasser på siste syv forsøk. Kimbo er nærmest og helt klart formspilleren. Vant sist, sølv før det og jammen meg et gull før det igjen. Frodo ødelegger dermed en hel del for de norske trippelmulightene. Kun 1-en! finale på siste fire forsøk sier noe om hvor pila peker. Frykten for sisteplass har blitt større enn lysten på seier. Her må noe gjøres. Røklas bidrag er også av den ujevne sorten. Her er det i hytt og gæver med finaler etterfulgt av sisteplasser, så seier før 2-poengeren sitter neste gang. Laget er rett og slett umulige å bli kloke på. Siden det går opp og ned tror vi det derfor er Espenos tur til finale nå. Han har nemlig to nest-siste plasser og en sisteplass på siste tre. Sletno, som tok bronse sist, blir dermed sist, mens Kennetho vinner B-finalen foran Frodo. A-finalen blir en rakkarøkare mellom Stisse og Kimbo. Vi tror Drammensbowlingen blir avgjørende for Stisse. Her er han nemlig ubeseiret!
Rank: 7) Stisse 5) Kimbo 4) Espeno 3) Kennetho 2) Frodo 1) Sletno
Min oustider: Frodo (Har han noe på lur?)


Dart
De nye reglene har gitt flere muligheter. Uansett er Kennetho sjef her. Tre seire på rad vitner om herjing. Frodo og Stisse har vært der og luktet, men Sletno virker mest stabil med sine to tredjeplasser. Kimbo og Espeno er ute her. Det er mulig det har noe med tidspunktet for darten å gjøre? Torsdag kveld rundt 21:30 på en tikamp kan man ikke øve på. Kennetho har selvfølgelig skjønt dette og vinner lett mot en gjeng shots-drikkende surrehuer. Vi tror Sletno kjemper med Frodo om 2.plassen.
Stillingen blir dermed slik: 7) Kennetho 5) Sletno 4) Frodo 3) Stisse 2) Espeno 1) Kimbo
Min outsider: Stisse (Er bedre enn formkurven tyder på)Luftvåpen (Fredag)
Luftvåpen bør være ganske åpent. Det er likevel Kennetho som har vært best til å skyte de siste gangene. Tre seire på rad også i dette. I alle disse tre har også den øvrige resultalista sett omtrent klin lik ut; Kennetho (7-7-7) - Espeno (5-5-4) - Stisse (4-4-5) - Frodo (3-3-3) - Kimbo (2-2-1) og Sletno (1-1-2). Ny pistol bør imidlertid gi utslag. Avstanden vil også bli økt denne gang. Vi tror ikke dette er en fordel for den klaprende Kimbo eller den svaksynte Stisse. Kverluante Kennetho kan heller ikke klage på gass når kula treffer buskene og det er dermed fritt frem for energiske Espeno til å ta dette hjem. Forbannede Frodo banner selvfølgelig finaleplassen bort til en smilende Sletno.
Stllingen: 7) Espeno 5) Kennetho 4) Sletno 3) Frodo 2) Stisse 1) Kimbo
Min outsider: Stisse igjen (Har kjøpe nye briller!)Fotballferdighet

Ah, endelig noe med en annen kroppsdel enn hendene. Faktisk utrolig lite vi har av dette. Foreslår en regel om at minst en øvelse må ha utgangspunkt i å ikke bruke fingra. Sletno vil neppe nevne seg selv i toppen her. Vi tror han har rett. Her må det da være en fordel å ha spilt fotball før. Øvrigheten har alle ballerfaring, men noen har selvfølgelig teknikken mer på plass enn de andre. Kennetho, en grovskåret, hardtskytende midtstopper, er ikke å vente i toppen her. Espeno kan sikkert gjøre det bra i nikkedelen, men vi tror ballen heller havner i vannet når dette går galt. Stisse har en silkefot av de sjeldne, men ryker på svake innkast og for mye defensiv fokus. Frodo vet hvor målet står og blir kun slått av Kimbo som er en mester i disse øvelsene.
Ranking: 7) Kimbo 5) Frodo 4) Stisse 3) Espeno 2) Kennetho 1) Sletno
Min outsider: Sletno (Dette hadde faktisk ingenting med fotball å gjøre likevel!)


Boulle
Ler litt før jeg begynner å skrive dette. Kim gleder seg litt, men forøvrig er det mye hat å finne blant deltagerne før denne aktiviteten. Frodo har fire strake finaler og med også tre seire på Hof, er han for en gangs skyld storfavoritt. Den nevnte storebror er også en soleklar kandidat til finaleplass. Kennetho har gode resultater i det siste, men det er på vinteren. Tre kalde boulle har gitt 7,5, 7, mens de to siste sommerboullene har endt med to sisteplasser. En helvetes irritasjon over Hof-røttene gjør også sitt til at dette ikke kan ende med annet enn jumboplass. Stisse er ikke mye bedre og er bare glad for å være ferdig så han kan begynne litt med maten. Espeno har vært i A-finale på Hof før og bør ta seg av jevnt svake Sletno i B-finalen.
Resultat: 7) Frodo 5) Kimbo 4) Espeno 3) Sletno 2) Stisse 1) Kennetho
Min outsider: Stisse (Den eneste som har slått Frodo i boulle på Hof)
 Volleyball -lagkamp

Røkla har overtatt som det store volleyball-laget. Etter en lengre periode med norsk dominans har nå Røkla vunnet de siste tre gangene. Et annet trist faktum er at det norske laget aldri har vunnet på Hof. Dette lover ikke bra i det hele tatt!
Røkla 2 - Norge 0


Like vanskelig
Merkelig gren dette her. Faktisk ikke helt sikker på om jeg skjønner det sjøl. Etter å ha lest meg litt opp på reglene ser det uansett som det handler om kasting, sikting og litt flaks. Dette må derfor være midt i blinken for Stisse. I motsatt ende finner du Frodo som ikke har noen forventninger til dette (smart valg arrangørdust!) Sletno ser sitt snitt til å stjele noen ekstrapoeng i denne halvtullete øvelsen, men Kennetho selvfølgelig har prøvd ut dette opptil flere ganger med Theodor og kniper sølvet. Espeno skjønner dette kjapt og sikrer i det minste tre poeng. Kimbo kommer aldri (noen gang) til å forstå hva som skal gjøres og må nøye seg med å komme foran lillebror.
7) Stisse 5) Kennetho 4) Sletno 3) Espeno 2) Kimbo 1) Frodo
Min outsider:  Sletno (muligens den eneste som skjønner hva vi skal gjøre.)Bordhockey

Kennetho er neppe fornøyd med utviklingen og trenger poeng. Det sørger han for i bordhockey. Den store utfordreren blir selvfølgelig Stisse. Disse to har vært i A-finalen seks av de åtte siste og minst en av de har vært i finalen de siste 17 gangene! Sist uten en av de nevnte var i Gøteborg i 2009 da Tony slå Frodo i finalen. Frodo burde statistikk sett kapre bronsen, men formen er absolutt nedadgående. Ingen finaler siden forrige Hof-leker. Vi tror Sletno har litt mer flaks nå og sørger for en overraskende bronse. Espeno og Kimbo bytter stort sett på å vinne C-finalen. Førstnevntes tur nå.
7) Kennetho 5) Stisse 4) Sletno 3) Frodo 2) Espeno 1) Kimbo
Min outsider: Kimbo (Neida, bare kødda!)


Treffsikkerhet - lagkamp
Endelig. Etter syv strake lagseire for Røkla (Inkl.volleyballen nå) er det endelig Norges tur. Frodos gummiarmer er neppe et bidrag, men Stisse og Kimbo tar dette hjem på egen hånd. Gleder meg allerede til en etterlenget seiersdans. Hoi-Hoi-Hoi-Hoi-Hoi!!"


7 på tid
Noe av det meste åpne er kanskje 7 på tid. Likevel er nok ikke dette så tilfeldig som man kanskje tror. Her skal man være god i mye, samtidig som man har en god porsjon flyt. Setter 100,- på Kennetho allerede nå. Sletno har tidligere vist at han kan overraske i lignende grener og bør ha gode muligheter. Espeno og Frodo vil knive om bronsen, men denne gang er et nok ungguttens tur. Uten at øvelsesutvalget er helt klart, tror vi ikke dette er løypa for Stisse og Kimbo. Vi håper vi tar feil!
7) Kennetho 5) Sletno 4) Espeno 3) Frodo 2) Stisse 1) Kimbo
Mine outsidere: Stisse og Kimbo (Jeg tok feil!)


Fotball - lagkamp
Dette bør bli spennende og moro. Sklitaklinger er imidlertid forbudt så her holder jeg en knapp på hjemmelaget. Røkla har alle de defensive kvaliteter som skal til, men 2x10 minutter blir for lenge når bare en på laget har kondis. Norge har i det minste to med litt kondis, mens en skal stå å fiske og skåre mål som han pleier. Siffertips; 3-1
Norge 2 - Røkla 0

 
Badminton
Stisse var klart best  på Hof i 2013, men årene har gått og Stisse fikk juling av Frodo under en treningsleir på Hof i sommer. Kimbo slo så Frodo lett litt senere på sommeren så vi tipper det er Stisse som bare har blitt dårligere. Espeno blir uansett favoritt. Vant en overlegen seier her i 2016 og vi frykter at dette går veien igjen. Kennetho må og bør ha øvd på dette, men vi tror ikke det holder til finale denne gang heller. Taper også mot Frodo i B-finalen. Sletno er livredd for å ramle og er overlykkelig bare han kommer seg skadefri fra denne svært risikofylte sporten.
7) Espeno 5) Kimbo 4) Frodo 3) Kennetho 2) Stisse 1) Sletno
Min outsider: Kennetho (Knuste Thelma 15-2 rett før han dro og er stinn av selvtillit)
C-finalen i gang. Espeno koser seg og gleder seg til A-finale.


Duellkubb
Lit mat, litt fotball på TV og vi er klare for siste øvelse. Stressfaktoren er her høy og Espeno ser her sitt snitt til å mase litt ekstra. Det setter minst to mann ut av spill og han sikrer en 3.plass. Stisse setter ut seg selv, men er likevel fornøyd med at Elgin scoret på overtid  og har ikke rett fokus denne gang. Kubbmesteren må ta til takke med en nest siste plass. Frodo koker det til, blir sist, mister dermed en medalje på overtid og drikker opp resten av shoten alene i hytta. Imens er Sletno nå glad for at dette snart er over og er fornøyd med 4.plassen. Kimbo har skumle planer og stor selvtillit før denne øvelsen. Det holder bare nesten. Kennetho vinner som så mange ganger før.
7) Kennetho 5) Kimbo 4) Espeno 3) Sletno 2) Stisse 1) Frodo

Totalt ender vi da med denne resultatlista;

Kennetho Stisse Espeno Kimbo Sletno Frodo
Bowling 3 7 4 5 1 2
Dart 7 3 2 1 5 4
Luftvåpen 5 2 7 1 4 3
Fotballferd. 2 4 3 7 1 5
Boulle 1 2 4 5 3 7
Volleyball 2 0 2 0 2 0
LikeVansk. 5 7 3 2 4 1
Hockey 7 5 2 1 4 3
Treff. - Lag 0 2 0 2 0 2
7 på tid 7 2 4 1 5 3
Fotball - Lag 0 2 0 2 0 2
Badminton 3 2 7 5 1 4
Duellkubb 7 2 4 5 3 1
Sum 49 40 42 37 33 37

Få info om regler, bonus og annet her


Tidsskjema (Foreløpig)
Torsdag 20.september
16:00-18:00 Bowling
18:15 - 19:00 Pitstop med matinntak
19:30 Ankomst Hof. Utpakking. Øl og hei på deg.
20:00 Dart
22:00 Poker, drinker fra Stisse, musikk fra Kim, deling av Kennetho, vitser fra Sletno, fyllevrøvl fra Espeno og god natt fra Frodo..

Fredag 21.september
09:00`ish Frokost
10:00 Luftvåpen - innskyting, kvalik, finaler.
12:30 Fotballferdighet
13:30 Lunsj (Setter på ovnen litt før..)
14:00 Boulle
15:30 Volleyball - lagkamp
17:00 LikeVanskelig
18:30 Øl, vin, matlaging
20:00 Hockeykveld
22:00 Poker osv.

Lørdag 22.september
09:00 Frokost
09:30 Treffsikkerhet - lagkamp
10:30 7 på tid
12:00 Lunsj
12:45 fotball - lagkamp
14:00 Badminton
16:00 Tippekamp
18:15 Duellkubb
19:30 Middag, premieutdeling, taller, jubel og banning.
21:00 Poker m/utdeling av premiepenger til tippemesteren (En av Frodoene sannsynligvis)

Søndag 23.september
Frokost - hjemreise

Mandag 24 september
Slanger på kontoret til Sletner.
.


 


 

 

Copyright (c) 2018 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er