Meny
  Forsiden
  Trysil 2019
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXXII
 

HOF 18

Frodo var arrangør av tikampen for syvende gang. Dette var femte gang hvor lekene ble gjennomført på Hof, mens de øvrige to har vært holdt i Oslo (2001) og Porsgrunn (2005). Årets andre leker inneholdt som vanlig de tradisjonsrike og faste øvelsene, mange kjenninger var det også blant de øvrige øvelsene, men også et par nykommere.

Her finner du referatet fra lekene på Hof 2018

Årets deltagere er som vanlig:
Kennetho (Røkla) - Stisse (Norge)- Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla) - Frodotò (Røkla) - Frodo (Norge)

BACONLEKENE
Ingen grunn til å kalle det noe annet. Her ble det bacon både til frokost, lunsj og middag. Det er faktisk bare så vidt at det som ble igjen er borte nå. Også denne gang ble tikampen en suksess. Noe er det alltid å påpeke og vi venter vel fortsatt på det ultimate mesterskapet. Her er i alle fall oppsummeringen av de 32.lekene.Bowling
Stig fikk en solid ledelse allerede etter første runde og tok seg lett til finalen. For oss andre ble det svært tett og jevnt i 2.omgang. Sletno som de fleste trodde var ute, kom nesten tilbake og sikret finale, men dette endte heldigvis slik det skal. Frodo nr.2 til finalen og Kimbo to lusne poeng foran Sletno som siste finalist. Eldste marki hakket bedre i finalen og sikret dermed sølv. Stisse med bonus, noe som forøvrig også hele det norske laget fikk for trippelseieren.
Sluttresultat: 7) Stisse 5) Kimbo 4) Frodo 3) Kennetho 2) Sletno 1) Espeno


Dart
Jevn kvalik denne gang. Kennetho var uansett først ferdig med 301. Frodo inn som nr.2, Sletno 3. Kennetho fikk så en svak start i selve finalen og kom seg aldri til hektene. Frodo med fint forsprang og prikket til slutt inn de 60 poengene som manglet. Sletno tok en fin-fin bronse, mens Stisse igjen endte på sistesplass igjen. Rekka 1-3-1 på siste tre forsøk nå.
Sluttresultat: 7) Frodo 5) Kennetho 4) Sletno 3) Espeno 2) Kimbo 1) Stisse


Luftvåpen (Fredag)
Dette ble for dumt. Håpløs pistol, for lang avstand, regn og relativt stusselig sportslig. . Heldigvis mye moro og kos med sofa, vin og musikk. Frodo "best" i en svært tilfeldig og tullete øvelse.
Sluttresultat: 7) Frodo 5) Espeno 4) Kimbo 3) Stisse 2) Kennetho 1) Sletno
 
Like vanskelig
Dette var i utgangspunktet en håpløs gren.  Med litt justeringer og nye regler, som innebar at alle fikk prøve alt, ble det ganske bra. Frodo mest klønete og fortjente sisteplassen. Espeno mester i en rar øvelse.
Sluttresultat: 7) Espeno 5) Sletno 4) Stisse 3) Kennetho 2) Kimbo 1) Frodo


Treffsikkerhet - lagkamp
Smågøy. Kunne og burde ha vært noe lengre avstand da det hele ble litt for fort avgjort. Absolutt noe som kan utvikles. Røkla best denne gang.
Sluttresultat: Røkla - Norge 2-0
 
Boulle
Maktdemonstrasjon av hjemmehåpet her. Frodo overlegen med 9 seiere 2 uavgjort og 0 tap. Kim var nesten like god. Et tap i grunnspillet? Kimbo tok også ledelsen i selve finalen, men Frodo snudde og vant igjen boullen på Hof. Kennetho sørget for at det ikke ble norsk trippel med seier over Stisse i B-finalen, mens Espeno og Sletno nøyde seg med kun 1 omgang i C-finalen.
Sluttresultat: 7) Frodo 5) Kimbo 4) Kennetho 3) Stisse 2) Sletno 1) Espeno
 
Bordhockey
Helt jevnt er det jo ikke, men det er absolutt tendenser. Kim var f.eks. bedre enn på lenge. Totalt sett var det også jevnere enn på lenge. Stisse med både seier og tap for Frodo (5-1 & 1-4) og det var sistnevnte som denne gang fikk æren av å tape for Kennetho i A-finalen. Stisse slo Sletno i B-finalen, mens Kimbo, på tross av mye puckinnehav, ble sist med tap Espeno.
Sluttresultat: 7) Kennetho 5) Frodo 4) Stisse 3) Sletno 2) Espeno 1) Kimbo


Fotballferdighet
Enkel, grei og fair øvelse. Lite klaging og kos. Vi kan prøve dette igjen en annen gang.
Sluttresultat: 7) Kennetho 5) Frodo 4) Espeno 3) Sletno 2) Stisse 1) Kimbo
 
Fotball - lagkamp
Ah - for en herlig opplevelse. Oddsen før kampen var på omtrent 2.20 pr.lag, men dette skulle vise seg å aldri bli jevnt. Overlegen norsk seier. 3-0 til pause var bare starten på marerittet for Røkla. Norges solide taktikk med å ligge bakpå og kontre funket til det fulle. Røkla prøvde både høyt press, driblinger, taklinger og skudd. Norge ventet tålmodig, slo gode pasninger og trillet ball. Stisses silkepasning fra egen dødlinje, over hele røkla, ferdig dempet til Frodo foran mål var et godt eksempel på hvordan dette utartet seg. 12-1 var aldri et mål for lite.
Sluttresultat: Norge - Røkla 2-0 (12-1!)


7 på tid
Dette ble til slutt 6 på tid. Uansett en fair koseøvelse. Kimbo var uheldig med vind i første forsøk på badminton, mens Kennetho var helt rå i 2.runde 2:30? Sletno klinket til med 2.plassen, mens Espeno ga opp første forsøk og kom heller ikke skikkelig i gang i  forsøk nummer to.
Sluttresultat: 7) Kennetho 5) Sletno 4) Frodo 3) Stissse 2) Kimbo 1) Espeno


Duellkubb
Det ble for kort avstand på duellkubben. Alle traff alltid og det ble svært vanskelig å dømme vinnere. Trippel norsk ble det uansett og det var sannsynligvis fortjent. Likevel, det burde være mulig å justere litt på øvelsene underveis.
Sluttresultat: 7) Stisse 5) Kimbo 4) Frodo 3) Espeno 2) Kennetho 1) Sletno


Volleyball - lagkamp
Norge kneppet bedre hele veien denne gang. Røkla var smågode i et sett, men spennende ble det aldri. Fortjent norsk seier 3-1.
Sluttresultat: Norge - Røkla 2-0 (3-1)


Fotballgolf
Badminton gikk ut og inn kom klassisk fotballgolf. Her det som vanlig mye diskusjon rundt detaljer. Kan man flytte ballen, var han nær kjegla?, hvor mange spark har han brukt nå? Egentlig unødvendig, men igjen. Ha alle regler så tydelig og klare som overhodet mulig. Dette skjer jo hver gang! Frodo mestret også  å tilte på eget hull uten grunn. Det hørte kanskje med.
Sluttresultat: 7) Frodo 5) Sletno 4) Kenetho 3) Espeno 2) Stisse 1) KimboDermed ble det endelig seier igjen for yngste Marki. Vel fortjent også etter en svært solid poengsanking. Kennetho er som vanlig oppe og lukter og er igjen nærmeste utfordrer, mens Stisse sikret bronsen. Her er hele poengtavla (Uten feil denne gang!)

Øvelser/Navn Sletno Espeno Stisse Kimbo Kennetho Frodo
Bowling 2 1 7+1+1 5+1 3 4+1
Dart 4+1 3 1 2 5 7
Skyting 1 5 3 4 2 7+1
LikeVanskelig 5 7 4 2 3 1
Treffsikkerhet 2 2 0 0 2 0
Boulle 2 1 3 5 4 7
Hockey 3 2 4 1 7 5
Fotballferdighet 3 4 2 1 7 5
Lagkamp fotball 0 0 2 2 0 2
7 på tid 5 1 3 2 7 4
Volleyball 0 0 2 2 0+1 2
Duellkubb 1 3 7+1 5+1 2 4+1
Fotballgolf 5 3 2 1 4 7
Sum 34 32 43 34 46 55


Terningkast

Som seg hør og bør gis det terningkast på sammenkomsten. Vi har igjen vurdert på mesterskapet som helhet, samt hver enkelts bidrag til et positivt og hyggelig arrangement..


Selve lekene var bra, men neppe noe mer. Været skal tross alt få mye av skylden, men ikke alt. Stisse er f.eks. i etterkant blitt tildelt rollen som fast matsjef. Det forteller egentlig alt om matserveringen. Øvelsemessig var en del bra, men også mye som bare kan kalles passe moro. Vi gir det hele en svak firer.


Gutta
Samtlig fortjener jo selvfølgelig en sekser alltid, men det blir jo innmari kjedelig. Vi vurderet derfor å igjen svinge øksa og setter den enkelte på plass med tøffe vurderinger. Måneder har uansett gått og referenten husker rett og slett ikke hvem som var morsomst, flinkest, mest sutrete o.l. Noe er vel også greit at går i glemmeboka..


Trysil neste!
 

 

Copyright (c) 2018 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er