Meny
  Forsiden
  Hof 2021
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Coolbet
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXXIX
 

HOF 2021

Frodo er arrangør av tikampen for åttende gang. Dette er sjette gang hvor lekene skal gjennomføres på Hof, mens de øvrige to har vært holdt i Oslo (2001) og Porsgrunn (2005). Årets andre leker inneholder stort sett vanlige tradisjonsrike øvelser, men også et par nykommere. På denne siden finner du rangeringen av alle øvelser.

Årets deltagere er som alltid:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Sletno (Røkla)
Frodo (Norge)
Rangering Hof 2021
Det er noe spesielt med Hof. Noe trives godt, mens noen hater litt ekstra. Mulig det har noe med øvelsesutvalget på gjøre, men det ser ut som noen liker seg best når øvelsene er tradisjonelle og reisetiden er kort. Statitisk sett er det uansett overraskende at Kennetho aldri har vunnet på Hof, men også at Kimbo har såpass svake totalresultater. Espeno er mest ujevn, men er likevel en av få som har vunnet på tikamp i Hof.


Info og Rank for hver øvelse:


Fotballgolf
Fotballgolf er oppstartsøvelse på torsdag. Enkel runde med hinder!. Vi er selvfølgelig dønn ærlige og baserer rankingen på hvordan vi faktisk tror det går. Så får de som blir nederlagsdømt heller motbevise det opplagte.. Sletno har f.eks. ikke sjans her. Han kan jo håpe på litt flaks, men over 18 hull skal ikke dette være mulig. Stisse har fått streng beskjed om å ta det litt med ro og er fornøyd med 5.plassen så lenge det ikke prikker i lysken. Kennetho ble nest sist forrige gang og har vært lite å se på fotballgolfen denne sesongen. Vi tror det kun holder til 4.plass. Espeno er stødigheten sjæl og bør slå gode, men ujevne Frodo. Dette ender nemlig med seier til Kimbo. Voldsomme resultater i løpet av sommeren gir oss ikke mulighet til annet. Det er uansett mulig at presset fra denne ranken kan bli negativt utslagsgivende.
Res: 7) Kimbo 5) Espeno 4) Frodo 3) Kennetho 2) Stisse 1) Sletno
 

Dart

Kvaliken er selvfølgelig svært viktig og med 1001 kan man fort ha litt flaks. Dette er likevel så jevnt at alle bør ha gode muligheter. Noen er uansett bedre enn andre. Kennetho har faktisk klart å karre seg til finalen 23 av 26 ganger! De tre gangene han ikke kom dit, så vant han selvfølgelig B-finalen. For øvrigheten er det svært ujevnt og alt kan skje. Espeno og Sletno har vært i B de to siste gangene og vi regner med at de er å finne der igjen denne gang. De får følge av sistemann fra Lørenskog 21, Kimbo. Kennetho tar hjem seieren foran Stisse og Frodo.
Res: 7) Kennetho 5) Stisse 4) Frodo 3) Kimbo 2) Sletno 1) Espeno
 


Luftvåpen

Litt avhengig av om vi får skutt med både pistol og gæver, men så innmari vanskelig er det ikke å spå. Espeno har vært i en klasse for seg de siste gangene og blir storfavoritt.  Kennetho har også statistikken på sin side og sikrer enkelt sølvet. Kimbo tar, faktisk ikke overraskende bronsen, mens Frodo igjen må se at finalen ryker. I B-finalen blir det også jevnt mellom verdens mest ujevne skyttere - Frodo og Sletno. Stisse kan du bare glemme!
Res: 7) Espeno 5) Kennetho 4) Kimbo 3) Frodo 2) Sletno 1) Stisse
 


Padling

Bittelitt fysisk er alltid fint. Padling i kano med kajakkåre er samtidig en litt rar øvelse. Her må man både finne flyten, balansen og ha kraft.  Kimbo var råsterk sist, men uten retningssans ble det tøft på Hof i 2016. Det begynner også å bli lenge siden. Vi tror likevel det kan holde til en bronse. Dette står mellom Espeno og Frodo og vi tror faktisk førstnevnte klinker til her.  I bunnsjiktet tror vi båteier Sletno får betalt for å kjenne bedre til bølgeskvulp enn sist. Han tar 3.plassen. Kennetho må bittert innse at også Stisse (etter romaskintrening) er kneppet bedre (Og, ja Stisse - du får flytevest så bare klink til!) Vi ender da med følgende resultat:
Res: 7) Espeno 5) Frodo 4) Sletno 3) Kimbo 2) Stisse 1) Kennetho
 


Boulle

Klassisk dobbelrunde med boulle. Kimbo kommer i alle fall til å kose seg mest. Forhåpentlig titter sola frem og varmer, mens Rosèvinen kjøler strupen. Dette kan bli moro. Frodo burde jo være en naturlig favoritt etter 4 gull og 1 sølv på Hof. Stisse, som er den eneste av de andre som har vunnet her, kan derimot ha noe på lur. Kimbo er også lysten på gullet og Sletno viste tendenser på Hyggen-samling i sommer. Vi tror på noen overraskelser i dette. Sletno slår Kimbo i finalen, mens Stisse vinner B-finalen mot en grinete Frodo. Espeno får uansett en enkel oppgave med en svært så sutrete Kennetho. "Man kan jo ikke spælla her!"
Res: 7) Sletno 5) Kimbo 4) Stisse 3) Frodo 2) Espeno 1) Kennetho


Volleyball -lagkamp

Røkla slo tilbake og vant sist. Det etter at Norge hadde tatt tre strake seire. Statistikken under viser også at dette er svært jevnt. Norge står med åtte seiere mot Røklas seks. På gressbanen i Hof er stillingen faktisk 2-2. Vi forventer et jevnt oppgjør, men nå som Kimbo har fått dreisen på serven tror vi det ender med 3-2 til Norge!


Raffle
Raffle har blitt et fast innslag på de siste tikampene. Selvfølgelig ikke uten grunn. Dette er helt åpent, moro og kos. Litt avhengig av tid så vil denne øvelsen muligens deles opp i flere dager. Målet er i alle fall å spille en 10-12 runder. Nøyaktig antall blir vi enige om FØR 1.runde. Så, hvem vinner dette? Undertegnende har faktisk god tro på egne ferdigheter og endel Raffle har det jo blitt i sommer. Det er uansett ingen som tror de kan tape dette. Rekkefølgen vi sitter i skal uansett trekkes før hver eneste runde. Så får vi bare håpe at statistikken har rett!
Sted/navn Kennetho Espeno Sletno Stisse Kimbo Frodo
Hyggen 20 3 4 1 2 7 5
Norefjell 20 7 1 2 5 3 4
Lørenskog 21 2 7 4 1 3 5
Sum 12 12 7 8 13 14

Res: 7) Frodo 5) Kimbo 4) Espeno 3) Kennetho 2) Stisse 1) Sletno


Bordhockey

Hvorfor gidder vi egentlig å rangere dette? Vi kopierte heller rangeringen fra Hof 2016 og bare byttet ut ordet Trysil med Lørenskog: "Stisse viste igjen at det var mulig på Lørenskog og Kenntho klør i fingra etter revansj. Alt annet enn en ny finale mellom disse er svært usannsynlig. Frodo, som en gang var ganske god i dette, har nå begynt å tape fast mot Espeno. Det lover ikke bra. Snart er brødrene Marki faste venner i C-finalen. For et trist skue. Vi tror derimot ikke alt er over ennå og går for følgende sluttresultat":
7) Kennetho 5) Stisse 4) Frodo 3) Espeno 2) Sletno 1) Kimbo
 


Lagkamp 2 - Minifotballgolf

Her kan man selvfølgelig være litt lur å legge inn noe dritvanskelig som man bare tror man klarer selv. Regelen er derfor at alle må prøve å lage hull som er innenfor "normen" . Motstanderlaget kan også nekte å godkjenne hullet før start. Jevnt bør det også bli. Jeg er redd det blir røkliansk seier her, men det er bare så vidt. Husk at vi teller hullvinnere, ikke antall spark totalt.
 

7 på tid

Fortsatt er ikke selve oppgavene i 7 på tid på plass, men Kennetho skiller seg ut uansett.  Her skal det slås tilbake! Av en eller annen merkelig grunn så behersker Kennetho det meste og når det skal gjøres syv forskjellige ting blir det enkelt. Gull til ungkalven. Da vi var ferdig å skrive forrige setning så begynte jeg å se på statistikken. Dette var tydeligvis ikke helt som jeg trodde! Det er jo Stisse som er sjef her! Og det knepent foran Frodo. Samtidig vant Sletno sist, mens Kimbo tok sølvet.  Formmessig (tre siste) så er Kennetho faktisk dårligst av alle. Det må bli en ny sisteplass. Espeno lurer seg så vidt foran, Kimbo er ujevn og faller ned til 4.plass, mens Sletno er strålende fornøyd med bronsen. Det bir til slutt sekundstrid mellom de norske lagkameratene, men jeg er redd Stissebass er i hakket bedre form og vinner på det!
Res: 7) Stisse 5) Frodo 4) Sletno 3) Kimbo 2) Espeno 1) Kennetho

Stats for tidligere 7 på tid
Navn Hof 16 Hyggen 17 Hof 18 Hyggen 19 Hyggen 20 Lørenskog21 Totalt
Stisse 5 7 3 7 5 2 29
Frodo 7 1 4 5 7 4 28
Sletno 1 5 5 3 2 7 23
Kennetho 4 2 7 2 4 1 20
Kimbo 2 4 2 1 3 5 17
Espeno 3 3 1 4 1 3 15
 


Minibordtennis
Tja, hvor moro blir egentlig dette? Det kan bli trangt i stua, men det blir tross alt likt for alle. Under sommerens treningsleier fikk vi i alle fall testet det og det går an! Stisse slo undertegnede 11-0 i debuten og burde egentlig starte med handicap. Vi satser derimot på at det er jeg som er dårlig og ikke Stisse som er så jævlig god. Mener også på huske at Espeno og Kennetho behersker dette. Sletno har uansett kjøpt inn dette til egen hytte. Vi tror han har øvd litt ekstra og tar hjem seieren.
1) Sletno 2) Stisse 3) Kennetho 4) Espeno 5) Kimbo 6) Frodo
 

Duellkubb

Aner jeg en tendens til at dette går Stisses vei? Det vil i såfall passe Stisse bra i denne siste øvelsen. Vi tror på ny stisseseier i kubb. Sletno klinker til med sølv, mens Kennetho får en slags revansj med seier over Frodo i B-finalen. Kimbo og Espeno har det strålende gøy og har for lengst gitt faen i resultatene.
Res: 7) Stisse 5) Sletno 4) Kennetho 3) Frodo 2) Kimbo 1) Espeno
 


Sluttresultat
Da ender det hele slik. Stisse blir knepen vinner, mens Espeno sliter i bånn! Heldigvis for sistnevnte treffer vi sjelden med rangeringen.

ØVELSER SLETNO ESPENO KENNETHO STISSE KIMBO FRODO
Fotballgolf 1 5 3 2 7 4
Dart 2 1 7 5 3 4
Luftvåpen 2 7 5 1 4 3
Padling 3 7 1 2 4 5
Boulle 7 2 1 4 5 3
Volleyball -lag 0 0 0 2 2 2
Raffle 1 4 3 2 5 7
Hockeyspill 2 3 7 5 1 4
Fotballgolf lag 2 2 2 0 0 0
7 på tid 4 2 1 7 3 5
Minibordtennis 7 3 4 5 2 1
Kubbduell 5 1 4 7 2 3
SUM 36 37 38 42 38 41

 

 

Copyright (c) 2018 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er