Meny
  Forsiden
  Hyggen 2020
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXX
 

Hyggen 2017

Kimbo var arrangør, men Sletno var vertskap for den jubilerende 30.tikampen. Øvelsesprogrammet sørget denne gang for en klassisk tikamp.

Her finner du referat, terningskastene og den generelle oppsummeringen av lekene.

Årets deltagere var igjen som følger:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Frodotò (Røkla)
Frodo (Norge)
Referat fra den 30.tikampen
Ny samling, nye muligheter. Alle utenom Sletno tror de kan vinne, kun to har muligheten. Tikampen er og blir seg selv med sutring, øl, rosè, poker, musikk, drinker og ikke minst - veldig mye latter. Her er oppsummeringen fra jubileumslekene på Hyggen.
 

10 minutter senere avfyrer Espeno sitt første skudd...
 
Bowling
Etter et gledelig gjensyn med alle gutta ble det snart klart for taxi til Drammen. Første øvelse stod på programmet og humøret var på topp. Taximann trodde han kunne slippe unna skylden for fjerten, men jeg stoler på at ingen gutta juger så noe mindre driks hadde vært på sin plass. I selve bowlingen hadde Kennetho denne gang bestemt seg for å være med fra start. Det holdt til slutt til finale og en fin-fin bronse. Heldigvis var Stisse og Kimbo kneppet bedre og sikret dobbelt norsk, men undertegnede ødela for trippel med en skuffende B-finale. Espeno best i B-finalen, men også mest ujevn. Serier som Strike, strike, 0, 2, Strike, Strike, strike - se bra ut, men gir lite poeng totalt. Frodo kapret likegodt 4.plassen med 1 poeng. Sletno var også i gang og hverken skuffet eller overrasket noen med sin sisteplass. Kortere vei til øllen denne gang, men helt top notch er det jo ikke.
Resultat: Stisse 7, Kimbo 5, Kennetho 4, Frodo 3, Espeno 2, Sletno 1


Dart

En ny kvalik ble innført og det kan sies med en gang at dette var både morsommere og mer spennende. Kennetho var ikke helt fornøyd med dette, men humøret skulle vise seg å bli bedre utover kvelden.  Som sagt kult med annerledes kvalik. Kennetho nest sist etter første runde, men det skulle ordne seg likevel for ungkalven. Frodo kløna det til på startpila før 2.omgang og endte bak Kennetho før killern. Lite lurt og finaleplassen røyk. Kennetho på sin side var med videre og sikret like godt gullet også her etter møysommelig og kalkulerende opphenting. For Stisse ble det krise. Med sisteplass var gullsjansene nesten allerede borte. For å vinne tikamper kan man ikke ta seg råd til slike blemmer. Sisteplass er fryktelig for Stisse i dart. Espeno var neppe særlig mer fornøyd - selv med dobbelt så mange poeng. Kimbo tok ansvar for Norge, tok nok et sølv og var på dette tidspunktet helt i ryggen på gullgrossisten. Synd for han at det var åtte øvelser igjen.. Sletno på sin side trivdes svært godt med de nye reglene og sikret seg sin første finaleplass ever. At det kun ble bronse til slutt ga han blaffen i. Dette var stort.
Res: Kennetho 7, Kimbo 5, Sletno 4, Frodo 3, Espeno 2, Stisse 1
Nydelige forhold for dart på Hyggen.
 
Fredag

Golf
Litt for lite spennende for Frodo og Kimbo dette. Sletno skuffer i sin paradegren, mens Kennetho igjen er på hugget. Stisse hadde uansett dagens slag (blir det fortalt) med visst nok det som skulle være tidens birdie. Synd man ike har sånt på film. Kennetho ble likevel  mester til slutt etter omspill mot Stissebass. Fin gren, fint vær og mye moro. Kimbo og Frodo får bare øve mer. Dette kommer igjen!
Res: Kennetho 7, Stisse 5, Espeno 4, Sletno 3 , Kimbo 2, Frodo 1


Skyting
 "Hvis du kunne velge bestevenn så hadde du vel ikke valgt Frode Marki??" blir en klassiker. Skyting har av uvisse grunner blitt grenen det skal tøyses i. Rosevinen går ned på høykant og det er rett og slett stor kos å sitte å se på hver enkelt. Nok en gang har vi likevel for kort avstand og det er nesten for lite som skiller. Nivået er høyt og det er vanskelig å skille de beste. Kennetho var uansett best igjen og vinner fortjent, mens Espeno ble en god nummer, mens Stisse reddet den norske æren med bronse. Frodo tok 4.plassen foran Kimbo og Sletno i B-finalen. Res: Kennetho 7, Espeno 5, Stisse 4, Frodo 3 , Kimbo 2, Sletno 1Badminton
Badminton er ikke badminton. I alle fall ikke alltid. Med kort bane, lavt nett og en husvegg rett bak den ene streken, ble dette en variant av det hele. Uansett likt for alle og som sist var Espeno også under disse forholdene best med racket og fjær. Frodo var også igjen tapende finalist, mens Stisse denne gang tok revansj for B-finaletapet på Hof. I C-finalen endet det osgå som på Hof. Kimbo foran Sletno. Med andre ord; badminton er badminton..
Res: Espeno 7, Frodo 5, Stisse 4, Kennetho 3 , Kimbo 2, Sletno 1Fotballgolf
Eller minifotballgolf som dette ble kalt. Mange vriene varianter var satt opp og etter to-tre hull bestemte også arrangøren seg for dobbel runde. Dette skulle vise seg å være svært klønete. Først i forhold til hans eget resultat, men ikke minst p.g.a et svært trangt tidsskjema. Noen hadde tur, mens andre hadde uflaks. Dette kunne alle ha vunnet, men det er lov å bruke pipa som stolpe og da var det fritt frem for Frodo. Det skal legges til at undertegnde hadde en jevn fin runde og vant soleklart, men likevel. Kimbo måte nøye seg med sølvet takket være den doble runden, mens Sletno utnyttet kjennskap til hjemmebanens forhold og sikret seg bronse.
Res: Frodo 7, Kimbo 5, Sletno 4, Stisse 3 , Espeno 2, Kennetho 1

Minikubb
Mørkt og trist. Kubb kan være både spennende og morsomt. Det ble det ikke denne gang. Kimbo forslo å utsette denne til dagslys, men en slitomt og masete lillebror fikk det som han ville. Med lyskaster over plenen så dette også ut til å funke fint da Stisse brukte 36 kast på å få ned alle pinnene. Deretter kom nedturen. Sletno og Kimbo ga seg etter rundt 60 kast og fikk heller i oppgave å gjøre klar til hockeykveld. Frodo kom seg samtidig i mål på rundt 50 kast, mens Kennetho fullførte på ca.114. Midt i mellom de to sistnevnte endte Espeno og morgensdagens 2.runde ble bare en unødvendig transportetappe.  Gutta som skulle sette opp hockeykveld hadde det i alle fall gøy. Ufattelig trist at vi ikke har dette på film, men fylikkene fra youtube under er det nærmeste jeg kommer noen som prøver..
Res: Stisse 7, Frodo 5, Espeno 4 , Kennetho 3, Kimbo/Sletno 0

Volleball lag
Norge hang med i et sett, men denne gang var det klart for et overbevisende tronskifte i volleyballen. Nesten merkelig hvordan det var fullstendig mos andre veien på samme bane sist og overlegen revansj denne gang. Kjedelig å tape, men selvfølgelig genialt at denne lagøvelsen er såpass åpen.


Badminton lag.
Frodo var klar! Det norske lagets ADHD-utøver løp også for alle og slo på alle fjærer som beveget seg (både oppover og nedover i et slag!) Det skulle derimot vise seg at innsatsen var mer til bry enn til hjelp. Ny røkliansk seier var til å grine av.


Boulle
Tilbake på hytta var det klart for klassiske boulle. Artig er det da å se at Kennetho også kan gå sur. Absolutt ingen favorittgren for skimannen. "Går jo ikke an å spella her - bare tull, drittøvelse. Det måtte gå som det gikk. 1 poeng på Kennetho. Øvrigheten var jevnere og foruten Frodo i klar tet, ble det svært jevnt når finaleplassene skulle utdeles. Her kunne et tap være nok!. Espeno lurte seg til A-finalen og var sikkert fornøyd med det, tross tap for Frodo her. Kimbo, som hadde grunn til å være noe misfornøyd, sørget for seier i b-finalen over Sletno, mens Stisse slo den nevnte surpompen! Res: Frodo 7, Espeno 5, Kimbo 4 , Sletno 3, Stisse 2, Kennetho 17 på tid
Kule øvelser også i 7 på tid denne gang. Jevnt ble det også for de fleste. Kun Frodo meldte seg tidlig av da det enkleste for hans del ble et mareritt. Boullekulen var umulig å treffe og dermed over og ut nesten før start. Stisse hadde vesentlig mer flyt og tok en herlig 7-poenger på tampen. Sletno nærmest denne gang, mens Kimbo kunne innkassere en pen bronse. I bunnen endte det med Espeno, Kennetho og Frodo. Res: Stisse 7, Sletno 5, Kimbo 4 , Espeno 3, Kennetho 2, Frodo 1


Hockey lag.
Røkliansk dominans også her. Det norske laget hadde på ingen måte flyt i sommerens lagkamper og når også den siste ble tapt var det over og ut for både lagkampseier og flere indivuduelle medaljer. Kennetho var nå mester, Stisse hadde sikret sølvet, mens Espeno hadde bronsen i lomma.


Hockeyspill
Jevnt igjen, men stort sett samme resultatlista som vanlig. En artig vri ble det uansett på finalene. Forrige gang endte det med tre norske finaleseiere. Denne gang sørget Kennetho, Stisse og Sletno for hver sin seier for røkla over Stisse, Frodo og Kimbo. Akkurat i den rekkefølgen. Det virker uansett som det kun er et tidspørsmål før medaljene nå kan hentes hjem av noen andre.


Arrangementet
For mye surr med øvelsene dene gang. Hva er reglene, når skal vi gjøre hva. Skal vi droppe en omgang, legge til en runde. Hva med bonuspoeng (Det glemte vi både i dart og boulle!) osv. Tidsskjema var også under enn hver kritikk. Det ble dårlig tid samtlige kvelder og doble runder bør vi nok tenke oss godt gjennom før vi kjører på. Kjedelig med poker fra 01:50 og utover.  God mat, fint vær, god stemning med tradisjonell sutring hjelper på totalen og hvor galt kan det egentlig gå? Arrangøren må uansett forventes å ha bittelitt kontroll.


Kimbo
Arrangementet er nevnt, men forøvrig bidro Kim med sitt sedvanlige lune humør. Alltid god på musikk, avslapping og drikking. Skulle han gå tom finnes det jo alltid noen Lapin på kjøl. En soleklar sisteplass forteller også alt om viktigheten av øvesler. Erè så nøye à. Ta med litt rosè a brutter.


Kennetho
Som vanlig legger Kennetho lista for hvor god man må være. Stisse prøver seg, men øvrigheten har få muligheter i denne sammenhengen. Samtidig har Kennetho faktisk en rekke svake resultater denne gang og vi satser på at nedturen nå har begynt.


Frodo
Opp og ned som en sprettball. Bokstavelig talt. Helt i hundre og vil at noe skal skje hele tiden. Glad, grinete, morsom, sinna, hyggelig og dustete på en gang. Ganske bra gjort egentlig..


Sletno
Alltid morsomme Sletno viser nå også tendenser på det sportslige plan. 3.plass i både hockey, dart, og fotballgolf, samt et sølv i 7 på tid vitner om en mann som vil. Ender likevel nest sist, men medalje bør være innen rekkevidde neste gang.


Espeno
Minst like morsomme Espeno er også på hugget i øvelsene. Noe mer slepen teknikk gjør at dette også blir et bra sluttresultat. Bronse til slutt, men Jensen er faktisk bare to små poeng bak sølv-vinner Stisse. Overlegen i badminton.


Stisse
Igjen er Stisse eneste utfordrer til gull-grossist Kennetho. Det i seg selv er en prestasjon. Stissebass tar hjem tre grenseiere og hadde faktisk vunnet tikampen hade det ikke vært for sine idiotske lagkamerater. To lagkampseiere hadde sørget for gullet. Kan uansett bli verre neste gang når Merethe legger lista..

Ny tikamp på Fjellhamar i mars 2018. Man gleder seg!
 

ØVELSER SLETNO E.KRISTIANO STISSE KIMBO KENNETHO FRODO
Bowling 1 2+1 7 5 4 3
Dart 4 2 1 5 7 3
Golf 3 4 5 2 7 1
Skyting 1 5 4 2 7 3
Badminton 1 7 4 2 3 5+1
Badm.lag 2 2 0 0 2 0
fotballgolf 4 2 3 5 1 7
Kubb 0 4 7 0 3 5
Hockey 4 2 5 1 7+1 3
Hockey-lag 2 2 0 0 2 0
Volleyball 2 2 0 0 2 0
7 på tid 5 3 7 4 2 1
Boulle
3
5 2 4 1 7
SUM 32 43 45 30 49 39

 

 

Copyright (c) 2017 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er