Meny
  Forsiden
  Hyggen 2020
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXXIV
 

Hyggen 2019

Så bærer det igjen tilbake til Hyggen. Kimbo ledet lekene her sist, men nå tar vertskapet selv over.
Sletno har brukt det siste året på å bygge opp hytta på nytt slik at den er i best mulig stand til å ta i mot denne kjekke gjengen. Under finner du rankingen for lekene.

Årets deltagere er som alltid:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Frodotò (Røkla)
Frodo (Norge)

TIKAMPRANK FOR HYGGEN 2019

Bowling
Frodo klinket til med seier sist, men dette har ikke vært noen vane. Stisse, som endte på 2.plass på Trysil bør derimot ha størst forhåpninger. Med seier i annenhver bowling de siste syv årene ligger alt til rette for at det igjen blir Stissebass på topp i bowling. Øvrigheten er av den mer ujevne sorten , men det er som vi pleier å si gode muligheter for trippel norsk her. Dette har det vært tre ganger siden 2015 og 7 ganger totalt. Røkla har for øvrig aldri vunnet en trippel i bowling. Det er rett og slett vanskelig å se hvem fra subben som skal blande seg inn i tetsjiktet her. En av de norske pleier uansett å surre det til så det er jo et håp.
Favoritt: Stisse – Sjanseløs: SletnoHockeyspill

Vær og vind avgjør om det blir hockey eller dart som andre gren på torsdag. Akkurat nå (tirsdag 11:51) heller det vel mot det siste. Vi ranker uansett hockey`n først. Det er vel stor fare for at man gjentar seg selv her, men Stisse og Kennetho er igjen favoritter. Frodo er den eneste som en gang i blant klarer å skille disse to fra finalespill, men for øvrig er det tynt. Noen gode resultater nå og da, men det holder liksom ikke. Fint med positiv innstilling, men dette er avgjort før første dropp.
Favoritt: Stisse – Sjanseløs: KimboDart

Forhåpentlig ute!. Vertskapet har tillatt seg å endre reglene før denne darten. For første gang i historien skal det ikke spilles Mikke Mus i finalen, men 501. Når det også er Killer og ikke round the clock i innledene, kan vi fort få noen store overraskelser. Begge disse kastvariantene inneholder en god porsjon flyt og flaks og det er rett og slett vanskelig å plukke ut en favoritt. Det er i og for seg en positiv ting. Kennetho har stort sett vært stødig og blir derfor vårt tips til gullet. Det er derimot så vidt. Alle kan ta hjem dette, men vi er samtidig usikre på om Sletno har økt sine sjanser.
Favoritt: Kennetho – Sjanseløs: SletnoKorthusbygging
«Hva i svarte pølser!» var nok det første som slo meg da denne øvelsen ble presentert. Hvis noen er gode i dette blir jeg imponert. Lettere er det derimot å se på hvem som ikke kan vinne. Espeno stresser seg kjapt ut, undertegnede tar gledelig det minuspoenget det gir å kaste kortene i veggen, mens Kimbos nervøse fingre gjør at det knapt blir et lite tårn. Kennetho er i motsatt tilfelle den eneste som har øvd, så da er det jo greit. Moro er det nødt til å bli uansett.
Favoritt: Kennetho – Sjanseløs: Kimbo


Fotballgolf

Espeno har gjennom sommeren vist fine tendenser på Losby. To seiere av to mulige er pent. Dette er likevel ikke det samme. Her er det ingen utspark eller vannhinder, men heller en minifotballgolfvariant og der trives ikke Espeno. Frodo vant sist og har tidligere også to seire til i lignende øvelse. Også Stisse, Kimbo og Kennetho har vunnet fotballgolf før så her blir det jevnt og spennende.
Favoritt: Frodo – Sjanseløs: Espeno
Frisbeegolf

Noe av det samme, en også helt ulikt. Det handler igjen om å nå målet på færrest kast, men armene fungerer stort sett ikke like bra som bena. Kennetho best foran Frodo sist. Sistnevnte med mest flaks forrige gang. Dette er åpent, men jeg er redd det blir de faste i topp og bunn også her.
Favoritt: Kennetho - Sjanseløs: Kimbo og Sletno
Ringspill

Om korthusbygging høres merkelig ut så må vi vel kalle ringspill for en ArneBalløvelse. Lette plastringer, litt vind, en del alkohol og mye latter. Er ikke i tvil om dette blir gøy, men samtidig er det jævlig å vite at du etter å ha kjempet deg til 7 poeng, gjennom en 3 timers hockeyturnering, ender opp med 1 poeng på utur i plastringkast. Gleder meg litt og hater bittelitt.
Favoritt: Sletno (noe må han vinne) Sjanseløs: Kimbo (ref.korthus)Boulle
En favoritt hos noen, en hatøvelse for de øvrige. Selv ser jeg for meg rosè, sol, god tid, ablegøyer fra Sletno og Espeno og mange poeng. Noen mener det bare er tull og tilfeldig (Kennetho), andre synes vi godt kan bytte det ut (Sletno), en tenker at det hadde holdt med en runde (Stisse) og en annen lurer på om det er mer shot igjen (Espeno). Kimbo og jeg koser oss i alle fall i finalen.
Favoritt: Frodo – Sjanseløs: Fire av de andre.7 på tid
Å beherske flere ting på en gang er ikke alle forunt. Denne gang har det ikke blitt hintet om hva 7påtid skal inneholde så Kennetho har i alle fall ikke kunne øvd. Det er uansett samme mann som må slås her. Har flere ganger tidligere vist at dette er en øvelse for han. Joda, litt flaks hjelper, men i bunn og grunn må man være stabilt konsentrert og flink i mye. Stisse, Frodo og Espeno kommer nærmest, mens Sletno og Kimbo har åpnet en ny rosè.
Favoritt: Kennetho – Sjanseløs: Kimbo & Sletno
Luftvåpen

Gevær i grunnspillet, pistol i finalen. Det er vel slik det er tenkt? Det vil uansett gi utslag. Frodo klart best med pistol sist, men surret bort finaleplassen med dårlig geværskyting. Stisse er motsatt og sørget likegodt for 0 poeng med pistolen sist. Rekkefølgen tilsier i alle fall at Frodo havner i finalen. Espeno har en strålende statistikk å vise til fra de siste skytekonkurransene, men her er det absolutt flere som kan melde seg på.
Favoritt: Espeno – Sjanseløs: KimboLagkamper
:
Volleyball:
Både Norge og Røkla har tre på de siste seks volleyballkampene. Vi bytter tydeligvis på både på vinter og sommer også. En helt åpen kamp som avhenger av de ulike utøveres skavanker og vondter for dagen. Vi tror dessverre Stisses lysk blir avgjørende for røkliansk seier.

Fotballtennis
Moro og sikkert vanskelig. Tror det er viktig at vi blir enige om reglene før start her. To touch pr.man, må alle være borte i ballen? Er touch på serve med?, Var Sletno borti med luggen på den siste ballen? (neppe..) osv. Bør uansett ligge an til en tett fight som dessverre igjen ender med røkliansk seier.

Sluttresultatene blir da som følger: 


 

 

Copyright (c) 2017 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er