Meny
  Forsiden
  Hof 2021
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Coolbet
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
  facebook
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 
  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre
 
 
I CHAMPIONS
 
2020 Frodo/Norge
2020 Esp/Røkla
2019 Ken/Røkla
2019 Stisse/Røkla
2018 Frodo/Norge
2018 Ken/Røkla
2017 Ken/Røkla
2017 Ken/Nor
2016 Stisse/Nor
2016 Stisse/Nor

2015 Ken/røk
2015 Ken/røk
2014 Ken/Norge
2014 Ken/Røk
2013 Frodo/Røk
2013 Ken/Nor
2012 Ken/Sve
2012 Ken/Sve
2011 Espen/Sve
2011 Ken/Sve
2010 Stisse/Sve
2010 Stisse/Nor
2009 Ken./Sve
2008 Stisse/Nor
2006 Ken/Nor
2006 Ken /Sve
2005 Stisse/Nor
2003 Kimbo/Nor
2003 Frodo/Nor
2002 Tonyo/Sve
2002 Frodo/Nor
2001 Tonyo/Sve
2001 Stisse/Nor
2000 Tonyo/Sver
2000 Stisse/Nor
1999 Frodo/Nor

MER STATSITSIKK - 10-KAMPER
 
 
 HURRA FOR DEG!
 
Du glemmer vel ikke
bort når noen av gutta
fyller år? Her har du oversikten:
Sortert kronologisk..

1963  23.juli - Tony

1966 18.juli - Kimbo
1970 15.mar - Frodo
1971 11.juni - Stisse
1973 3.juli- Frodotò
1973  09.sep - Espeno

1976  26.feb - Kennetho

 
 
 Visste du at..?
 

Tikamp-gutta har
hele 10 små, minst..

Med mas hele året
fra Maria, Anneli, Thelma, Maline, Julia,
Mathilde, Gabrielle,
Marion, Simen
Helena, Theodor
samt en gjeng med
lausunger, voksne
partnere og
diverse x-er så er
det ikke rart vi
trenger en pause
inne i mellom!

 
 Spill hos Betsafe
 

 
 
TIKAMPEN XXXVII
 

LØRENSKOG 2021

Stisse var igjen vertskap og stilte nok en gang egen bolig til disposisjon når de 27.tikamplekene skulle utkjempes. Som vanlig var dette usedvanlig moro og konkurransene i seg selv kommer litt i andre rekke. Samtidig er det øveslene som holder det samme og skaper morsomhetene. Jeg tror aldri vi blir en gjeng som drar på guttetur for å besøke en vingård eller noe, eller jo, kanskje (?!)
Referatskriving er en jobb i seg selv og denne gang har derfor storeboro Marki tatt ansvar. På den måten kommer referat nå og ikke i juni!


REFERAT, TIKAMPEN, FJELLHAMAR 2021

Vi gledet oss som alltid voldsomt, men denne gang hadde nær korthuset rast allerede før moroa var begynt. Dagen begynte med sedvanlig chat-session, der Frodo kunne opplyse om Covid-utbrudd i nær omgangskrets. Nervøse sjeler som Sletno og Espeno var nær ved å kaste inn håndkleet, men førstnevnte tok ansvar ved å gripe fatt i hurtigtester som han hadde «funnet på lageret» hos sitt kjære Manglerud/Star.

Stisse, Kennetho, Espeno og Sletno kjørte test hjemme i Stisses ringe bolig, mens Kimbo og Frodo satt hjemme og bet negler. Fire negative tester førte til avreise Løvenskjold-banen, og klarsignal første øvelse. Kimbo ankom utestet, men tross alt ved fortsatt godt mot. Frodo ble hjemme i påvente av godt vær.

Diskusjonen rundt sistnevntes deltakelse satte fart ved hjemkomst, og som seg hør og bør var det storebror som gråt seg til at han selvfølgelig skulle ønskes velkommen. Frodo besto testen før ankomst, men ble likevel sett på som en smule spedalsk. Ny nedtur da det på andre dag ble bekreftet at eleven var smittet av pesten, og Frodo var ved flere anledninger nær ved å sette seg på ferja hjem.

Det gikk til slutt bra, og for min egen del må jeg si det er sjelden jeg har ledd så mye i løpet av en tikamp. Fortsatt må jeg snu meg rundt for å kvele latter om jeg ser en småvokst på gata.

Øvelsene

SKEET:
I utgangspunktet litt tungvint med øvelse i Bærum når oppmøtested og tikamp-leir var Fjellhamar, men det skulle snart vise seg at det var verdt omveien. Kimbo har valset rundt i området Skytterkollen i tiår, men presterte likevel å få sendt ut søk av hundepatrulje da han hadde parkert ved feil skytebane. Vel inne i bua ble det utdelt våpen samtidig med en kort opplæring i øvelsen. Edgar (78) rettledet oss, og sto sågar ved hver enkelt skytters side gjennom samtlige 60 skudd. Trivelig var han uansett, og dette funket bra. Stisse sto til odds, 1,02 etter i tidligere tikamp å ha bevist at han ikke maktet å bomme på dua, men det skulle snart vise seg at han så bedre den gang, i hine hårde dager.

Espeno har lege vært best i «normal» skyting, og elektriker-lærlingen skulle snart vise vei også når duer av leire var blink. Ellingsruds store sønn var uimotståelig og aldri truet. Hans partner in crime, Sletno, fulgte godt opp og knep andreplassen. Kimbo begynte bra, men falt av og måtte nøye seg med fjerdeplassen. Dette var ikke Kennethos øvelse. Kom aldri inn i skytingen, og Braathen endte til slutt klart sist. 2 poeng ble det uansett, da Frodo jo satt hjemme og deppet.

Øvelsen: Morsomt, men småkaldt og den helt store spenningen uteble. Stisse, Espeno og Sletno skulle i kjent stil prate lenge og vel om vind, vær og hagle med innehaverne, og det tok da tre kvarter ekstra før vi kunne sette kurs mot Fjellhamar. Belønningen for tørrpraten ble gratis capser, som ganske sikkert aldri blir brukt.

Resultater:
7 poeng: Espeno
5 poeng: Sletno
4 poeng: Stisse
3 poeng: Kimbo
2 poeng: Kennetho
1 poeng: Frodo
HOCKEY
Frodo kunne ønskes velkommen, og først da var tikampen i gang for alvor. Juging, klyping og alkoholisering kunne endelig begynne. Det ble rigget for hockey, en øvelse som er en favoritt hos alle – tross svært ulike forutsetninger.  Sletno og Kimbo foreslo, men ble ikke tillatt, å sette opp spill og spillere. Sikkert like greit.
Langt mellom overraskelsene i bordhockey, men denne gang smalt det! Nei da. Det gikk som det stort sett alltid går. Ha meg unnskyldt, men husker ikke veldig mye av dette. Interessen dalte nok i overkant kjapt etter fem (?) innledende tap. Det endte uansett med atter en seier til Stisse, som nå har vunnet alle de siste fire – og åtte av de siste ti (!!!) i bordhockey! Kennteho spilte samtidig sin åttende strake finale! Om vi ønsker å spare tid, så kan vi for så vidt bare fylle inn hockey-poengene på forhånd.

RESULTATER:
7 poeng: Stisse
5 poeng: Kennetho
4 poeng: Frodo
3 poeng: Espeno
2 poeng: Kimbo
1 poeng: Sletno

FOTBALLTENNIS, LAG:
Turen går til kunstgressbanen, der det skal unnagjøres et knippe øvelser. Først ut er fotballtennis, på et i overkant høyt nett. Det erindres lite finspill, men tross alt fortjent norsk seier.

Norge- Røkla 2-0
Espeno er for opptatt til å hjelpe til..
 
PRIKKSKYTING:

Lett fyllesyke satte inn, samtidig som småbarn gjorde sin entré på kunstgresset. Gode, gamle og - etter hvert svært så runde- Smestad slo også av en prat på drøye tre kvarter. Kennetho og Sletno viste snart veien med prikkskytingen, og det var da også disse to som skulle kjempe om seieren. Den hardtskytende midtstopperen dro lengste strå, mens Hockey-Frodo skøytet hjem en sterk sølvmedalje. Det tidligere stortalentet Espeno var aldri i nærheten, og endte fortjent sist.

Resultater:
7 poeng: Kenntho
5 poeng: Sletno
4 poeng: Stisse
3 poeng: Frodo
2 poeng: Kimbo
1 poeng: Espeno

BOET KALLER:
Stisse ble utstyrt med dobbelt munnbind og sendt på butikken for innkjøp av leskende alkoholfri drikke, mens noen av de øvrige (trolig brødrene Marki) tok ansvar og gjorde klart for siste individuelle kunstgressøvelse. Henholdsvis fotball og sendeplate skulle plasseres i gitt område rundt midtstreken, og Kimbo ble unisont hyllet for som førstemann å ha satt 6 av 10 fotballer rett i boet. Ved opptelling viste det seg at ingen andre traff med færre enn 8. Kennetho viste vei, både hva gjelder sendeplater og ball – og Ski-løperen innkasserte sin andre strake syvpoenger.

Resultater:
7 poeng: Kennetho
5 poeng: Frodo
4 poeng: Espeno
3 poeng: Stisse
2 poeng: Kimbo
1 poeng: Bjørn Botta Skaare

VOLLEY, LAG:
Normalt sett et høydepunkt, men dette ble ikke helt som forventet. Folket lengtet etter alkoholen hjemme, var litt redd for å bli sett ute i altfor stor kohort, samtidig som nettet var plassert 370 cm over plastdekket. Hver enkelt ballveksling varte i maks tre sekunder, og savnet av smashmuligheter gjorde dette til en ørliten nedtur. Det norske laget var udiskutabelt best, men endte likevel opp med knepent tap.

Røkla – Norge 2-0
Sletner evaluerer sitt spill i fotballtennis


SKYTING:
Ah, hjem til rosevin, øl og moro! Bedre blir det ikke, og denne gang kunne vi i tillegg glede oss til skyting med flunkende nye pistoler. Hva kunne gå galt, lissom? Vel, om ikke pistolene er returnert enda, så er det nå på høy tid. Verken gamle eller nye kom i stand, og det ble derfor utelukkende brukt Krag & Jørgensen-rifle. Til stor lettelse for Alzheimer-Kimbo, som for en sjelden gang skyld endte opp med å kjempe om plass på kongelaget. Espeno Kristiano var det naturligvis intet å gjøre noe med, men bak prikkskytteren var det jevnt.

Resultater:
7 poeng: Espeno
5 poeng: Kimbo
4 poeng: Kenntho
3 poeng: Sletno
2 poeng: Frodo
1 poeng: Ray Charles

7 PÅ TID:
Kopimaskinselgeren er uovertruffen hva gjelder å legge til nye utfordringer i øvelsene, og han skuffet ikke heller denne gang. 7 på tid fungerte utmerket, der både stiger, bøtter og ball ble brukt, samtidig som man i påvente av sin tur kunne nyte godt alkoholholdig drikke.

Seieren skulle snart vise seg å stå mellom to som normalt kjemper på nedre halvdel av tabellen. Sletno fosset i sitt første forsøk inn til soleklar bestetid, bare for å bli slått av Kimbo med tre sekunder. Manglerud Stars store sønn mistet imidlertid aldri fatningen, og i sin siste runde gjorde Sletno akkuar som han ville. Soleklar og svært fortjent syvpoenger! Øvelsen kunne, og burde, vært unnagjort på en drøy halvtime, men for alt vi vet står Kennetho fortsatt og sikter med frisbee.

Resultater:
7 poeng: Sletno
5 poeng: Kimbo
4 poeng: Frodo
3 poeng: Espeno
2 poeng: Stisse
1 poeng: Kennetho

BOULLE:
Vi tar den lange turen opp på gårdsplassen, der Stisse denne gang slapp å måke. Det ble gjort klart for boulle, og dette skulle vise seg å bli dramatisk. Spesielt da for brødrene Marki, Sletno og Kimbo. Har ikke helt fått med meg hva som skjedde i kampen mellom Kennetho og Frodo, men neste åtte timer inneholdt i alle fall jevn strøm av akking og argh! Fra Frodo som visstnok mistet finaleplassen i siste kamp. Kimbo hadde på sin side finaleplassen i lomma i siste kamp mot Sletno. Trengte bare ett poeng fra siste tre kuler. Det gikk som det måtte gå. 6-0 til Sletno, og finaleplassen røk på målforskjell. Sletno kunne til slutt feire sin aller første boulle-seier, ja sågar en aller første A-finale! Navnebror Frodo endte samtidig opp med sin første enpoenger i Boulle på siste 21 tikamper

RESULTATER:

7 poeng: Sletno
5 poeng: Kennetho
4 poeng: Kimbo
3 poeng: Espeno
2 poeng: Stisse
1 poeng: Frodo

RAFFLE:
Espeno innførte dette terningspillet en varm sommerdag på Hyggen, og hvilken deilig suksess det ble. Skepsisen til et usselt terningspill er naturligvis stor, men morsommere enn denne blir det knapt. Musikk, drinker og intens tankevirksomhet/sluhet er en ypperlig kombo. Den som liker øvelsen aller best endte da også øverst, mens Stisse og Kennetho var sjanseløse. En deilig revansj fra forrige bordøvelse. De siste skal bli først, og omvendt.

7 poeng: Kimbo
5 poeng: Frodo
4 poeng: Espeno
3 poeng: Kennetho
2 poeng: Stisse
1 poeng: Sletno

WII-GOLF:

Det ble ingen bowling heller denne gang, men da kunne vi jo kjøre det på storskjerm. Dette trikset er brukt før, med stort hell. Onde tunger (Espeno) heiet da frem Golf som en god idé, til undertegnedes store skuffelse. Kimbo sto imidlertid frem som en krysning av Tiger Woods og Viktor Hovland, og mot alle odds gikk gamlefar helt til topps.

Resultater:
7 poeng: Kimbobr>5 poeng: Espeno
4 poeng: Frodo
3 poeng: Sletno
2 poeng: Kennetho
11 poeng: Stisse


SLUTTRESULTAT

Tross alle startvansker med pest-frykt, dette ble en tikamp helt der oppe. For egen del kan ikke huskes å ha ledd så lenge og vel. Arrangement, mat og drinkservering var som alltid førsteklasses av Stisse, mens også øvelsene var ypperlig sammensatt. Ekstra gøy er det jo også at tikampen resultatmessig vel aldri har vært så jevn som denne gang. Åtte små poeng skilte altså mellom første- og sisteplass. Det er slik vi vil ha det!br>
Da skal det vel også deles ut poeng til utøvere, men synes dette blir vrient. Kan ikke huske en eneste uoverensstemmelse, bare latter og moro! Så, skal det deles ut poeng så blir det full pott jamt over.

NNå ses frem til snarlig pokerlag, før etterlengtet tikamp på Hof – forhåpentlig uten kohort-begrensninger og kolera-frykt!

Også denne gang var det en liten regnefeil på sluttpoengene. Heldigvis fikk det ingen betydning.  Stisse endte på 37 og ikke 35. Han ble uansett nest sist og Kimbo får derfor beholde bronsemedlajene denne gang (puh!)

Kennetho poengsum på 43 er forøvrig den laveste for en vinner noen gang. Forrige rekrod lød på 44, satt av Kimbo i Gøteborg i 2003!
Skuffelsen når det kun er tre firere..
 
ØVELSER SLETNOESPENO STISSEKIMBO KENNETHOFRODO
Skeet5 74 32 1
Hockeyspill1 37 25 4
Fotballtennis0 02 20 2
Prikkskyting5 14 27 3
Boet kaller1 43 27 5
Volleyball - lag2 20 02 0
Luftgæver3 71 54 2
Dart3 27 15 4
7 på tid7 32 51 4
Boulle7 32 45 1
Raffle1 42 73 5
Wii3 51 72 4
SUM38 4135 4043 35
 

 

Copyright (c) 2020 tikamp.com. All rights reserved. - /font> Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er