Meny
  Forsiden
  Trysil 2016
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXVII
 

Trysilrank 2016

  Trysil, nærmere bestemt Ryskdalen, står igjen for tur som åsted for tikampen. Kennetho er sjef, organisator, klargjører, arrangør, grillmester, løypetråkker, vertskap og selvfølgelig favoritt til å vinne hele dritten.
Vi gleder oss som vanlig til lekene som denne gang går av stabelen 31.mars til 3.april 2016

Her finner du den offisielle rankingen for lekene.
I motsetning til øvrige surrehuer og ablegøyemakere er denne ranken laget i øyemed å treffe på flest mulige resultater. Disse forhåndsprognosene kan derfor regnes som en sannsynlig fasit på resultater i samtlige øvelser!

TRYSILRANKEN 2016


BOWLING
Statistisk sett virker dette som plankekjøring for Stisse. Seier i 5 av siste 7 er svært imponerende og vi ser ingen grunn til at dette ikke skal gjenta seg. Frodo er stort sett en like solid mann på 2.plass (Også 5 av siste 7) slik at de to gjeveste medaljene unnagjøres enkelt. Verre er det med bronsen. Samtlige av de fire øvrige kan lure seg til finalen. Vi tror derimot Kimbo er drita allerede på dette tidspunktet og er glad nok for at vi bare er i gang. Sletno har fortsatt høy puls etter stress og mas på jobben og klarer ikke å holde styr på nervene i avgjørende kast. Kennetho er også får gira med tanke på arrangement og annet fiks slik at dette ligger til rette for Jensen. Enkelt og greit.
7 Stisse, 5 Frodo, 4 Espeno, 3 Kennetho, 2 Sletno, 1 Kimbo


DART
Også i dart skiller en mann seg ut som noe bedre enn de andre. Resultatmessig har du uansett vært tynt med seire. At Kennetho kun har vunnet 4 gull på 15 forsøk er nesten utrolig. Formen (Siste 4) tilsier også at både Stisse (22.p) og Frodo (21.p) er bedre når det drar seg til. Finale blir det uansett på alle tre. Espeno er eneste reelle utfordrer, men svært ujevn pilkasting gjør at de overnvente kan slappe av med en ekstra shot mellom kastene. Kimbo har på dette tidspunktet gitt opp tikampen og er bare glad for at han ikke kom sist også i denne.
7 Stisse, 5 Kennetho, 4 Frodo, 3 Espeno, 2 Kimbo, 1 Sletno


BOULLE
Ah, endelig en øvelse for undertegnede. NOT! Aking med jernkuler blir ikke helt det samme som grus, sol i panna og sandaler. Frodo fryser på lankene, banner og steiker etter tap allerede i åpningskampen og kommer ikke til hektene før det ender med en knepen seier i C-finalen. Dette blir spillet for den "lugne". Kennetho har lovet Irish coffee til boullen og det kan bli veldig så hyggelig i skumringen. Regner med at Espeno tenner noen lys, Stisse rydder og pynter litt i snøen, men Sletno tar et fint bilde som kan legges ut på face. Dette blir enkelt for Kimbo som da er den eneste gjenværende som har noe fokus og hygger seg særs godt nå. Vi regner med reint bord og bare seire for eldste Marki. Sletno overrasker med sølvet,  mens en  uryddig og småfull Jensen ableøyer bort Stisse etter ekstraomganger. Kennetho er ikke fornøyd, men smilet kommer tilbake når han skjønner at nye viktige poeng mot Frodo er sikret.
7 Kimbo, 5 Sletno, 4 Espeno, 3 Stisse, 2 Kennetho, 1 Frodo

ISHOCKEYSPILL
Noen år var dette spennende mellom tre mann. Nå er det to. Og da handler det om hvem som får æren å bli knust av Kennetho i finalen. Ski-mannen er god i mye, men her snakker vi overlegenhet på et annet nivå. Seier i siste fem forteller alt. Stisse og Frodo har på de siste seks vært i henholdsvis tre og fire finaler. Resultat; et gull.. Det eneste postive her er selvfølgelig at det var forrige gang på Trysil. Vi tror Frodo opprettholder en viss statistikk her. Sletno ser ut til å ha forstått taktikken til Kimbo og Espeno (taktikken - red anm.???) og herjer inn tap i b-finalen. To Irish ble tungen på vektskåla for Jensen og Kimbo kan snuble inn en heldig 1-poenger på tampen.
7 Kennetho, 5 Frodo, 4 Stisse, 3 Sletno, 2 Espeno, 1 Kimbo


SKYTING
Dobbelskyting med både pistol og gæver. Her vil det utvilsomt bli seier til den beste all-round skytteren. Ingen flaks eller tilfeldighter på så mange skytinger. Sorry Kimbo!
Også her står det mellom et lite knippe utøvere. Denne gang handler det om Espeno, Kennetho og Frodo. Stisse kunne kanskje også vært nevnt, men uten medbrakt kikkertsikte er det nok over og ut for denne karen. Frodo har hatt flyt de siste tikampene og med flere skytinger bør siktingen etter hver bli uslåelig. Kennetho er sannynligvis nærmest, mens Espeno er alt for ujevn til å hamle opp med de store gutta. B-finalen skytes naturlig nok med noe kortere avstand og Stisse utnytter selvfølgelig dette maksimalt. Sletno, som faktisk tok bronse sist!, kommer noe ned på jorda denne gang, men er selvfølgelig et hav foran Kimbo. (Lag noen drinker eller no istedet Kimbo!)
7 Frodo, 5 Kennetho, 4 Espeno, 3 Stisse, 2 Sletno, 1 Kimbo

Blow-Out
"Idiotøvelse!" - Kan godt se for meg at jeg uttaler omtrent noe slikt etter en endt runde med dette. Elektrikeren har også tendenser til å koble ut her (tog du han - red.anm.) og disse to koker seg bort til et og to poeng. Kimbo og Stisse utkjemper kampen om poengene i midten. God innsats og litt tur er derimot ikke nok for Kimbo som tross alt her kjemper mot en som har tent et lys eller to før. Sletno liker øvelser som dette og må også utnytte mulighetene i et et eller annet som handler om flaks og tilfeldighter (jamf. Arne Ball). Mot beregnende, kyniske, ivrige og svært godt forberedte Kennetho holder det derimot aldri. Vi regner med ny verdensrekord, lure overraskende triks og total overkjørsel fra hjemmefavoritten.
7 Kennetho, 5 Sletno, 4 Stisse, 3 Kimbo, 2 Espeno, 1 FrodoSKISKYTING
Her blir det spennende. Duellen mellom hobbystaker Stisse og virvelvinden Kennetho blir svært interressant å følge. Vi tror Kennetho er hakket bedre på skytedelen og at han gjentar gullet fra Trysil 2013. Stissebass har trent godt og sølvet er tross alt en plass opp fra sist. Nærmest disse to er Espeno et naturlig valg. Kan gå på ski, skyter godt og burde ta seg greit av bronsen. Frodo, som holdt på å fryse i hjel sist, satser på noe mildere forhold enn sist. Å heller ikke trekke startnummer seks hadde hjulpet! Vi tror Frodo (som faktisk har gått flere mil på ski denne vinteren) sikrer 4.plassen på god skyting. Sletno kan ikke skyte, men har visst vært på fjellet han også i det siste. Hvis noe av den tiden ble brukt til skigåing burde dette være enkelt. Kimbo treffer sannsynligvis ingen og har heller ikke gått på ski siden det ble arrangert skiløp med idealt på vinteraktivitetsdagen (Ja, det er et ord Espeno) ved Mogreina skole i 1978.
7 Kennetho, 5 Stisse, 4 Espeno, 3 Frodo, 2 Sletno, 1 Kimbo


Kurong (Fra fransk couronne)
Egentlig er vi mest glad for at Tony ikke er deltager her. Med eget spill hjemme ble vi overkjørt  i prøveleker før Gøteborg 09. De fleste andre spilte dette sist på Høybråtenklubben i 1984 og heller ikke da forstod vi poenget. Dette kan ikke sammenlignes med biljard eller andre lignende grener. For å øve på dette kan du ta en blyant å prøve å skyve/skyte et kronestykke bort til et mål over bordet. Null kontroll og håpløst vanskelig. Heldigvis har heller ikke Kennetho prøvd dette før slik at det sikkert blir skikkelig jevnt.. Vi tror Espeno og Stisse er eneste utfordrere til snekkeren. Neppe noen overraskelse, men vi tror faktisk Kimbo vil trøble mest i motsatt ende av resultatlista. Null forståelse for regler, ingen interesse for spillet, inget behov for poeng i sammendraget og mest oppatt av at Liverpool slo Tottenham 3-1 for et kvarter siden. 7 Kennetho, 5 Espeno, 4 Stisse, 3 Frodo, 2 Sletno, 1 Kimbo
Robinson
Bittelitt vanskelig å rangere øvelser som dette. Snøsmelting burde vel i og for seg gå greit, men her er det sikkert noe taktikeri i forhold til opptenning. Noen (en) har allerde planen klar og fikser dette greit. I motsatt ende er det en kar som ikke helt har forstått dette med liter, kilo, pakking av snø o.l. Resultatet kan umulig ende bra. Mellom de andre fire blir det jevnere. Hvis det kun handler om å koke vann bør Sletno og Stisse ha en fordel, mens kokerne Espeno og Frodo får utbrudd når de ikke får tenning. (Selvmotsigende moro) Resulatene blir som følger:
7 Kennetho, 5 Sletno, 4 Stisse, 3 Frodo, 2 Espeno, 1 Kimbo


Øyemål
Har vanskelig for å se for meg at dette blir en klassiker. Øyemål er for meg på linje med ball-i-hatt, Guitar hero og krabbefiske. Det er uansett viktig å være positivt innstilt (Sier han! - red.anm.) og satse på at dette blir fantastisk moro. Se det for deg; Stisse tror det er 14 meter bort til postkasssa også viser det seg at det er 12,5. Ho-ho-ho!..osv.
7 Espeno, 5 Sletno, 4 Kimbo, 3 Frodo, 2 Kennetho, 1 Stisse (Rank etter lodtrekning..)


LAGKONKURRANSE: Konebæring
Lagkonkurransene har blitt et høydepunkt. Kjøring med trillebår blir stort! Frykter at det svenske laget har noe mer kontroll på hendelsene her. Stisse prøver sikkert å tenke ut noe lurt, men Kimbo skjønner ingenting og Frodo blir forbanna. Resultat: Røkla 2 - Norge 0
LAGKONKURRANSE: Volleyball
Etter et hårfint overtak til de røklianske gutta i flere sesonger så snudde det totalt på Hyggen. Denne gang er vi derimot tilbake til tullevolleyball i snøen og mye rart kan skje. Vi har uansett ikke glemt volleyballen fra Hadeland og gleder oss meget igjen!
Res: Norge 2 - Røkla 0


LAGKONKURRANSE: Bordhockey
Tre ganger tidligere har det vært hockeyspill også som lagkamp. Dette er en genial øvelse som skaper stor entusiasme. Vi regner med mye moro også denne gang og selvfølgelig at det norske laget innkasserer sin tredje laghockeyseier!
Norge 2 - Røkla 0

Totalt.
Når så alle disse resultatene blir telt opp ender vi med følgende sluttresultat;

Øvelse Kenntho Frodo Stisse Espeno Sletno Kimbo
Bowling 3 5 7 4 2 1
Dart 5 4 7 3 1 2
Boulle 2 1 3 4 5 7
Hockeyspill 7 5 4 2 3 1
Skyting 5 7 3 4 2 1
Blow-out 7 1 4 2 5 3
Skiskyting 7 3 5 2 2 1
Kyrrong 7 3 4 5 2 1
Robinson 7 3 4 2 5 1
Øyemål 2 3 1 7 5 4
Trillebår 2 0 0 2 2 0
Volleyball 0 2 2 0 0 2
Hockey  0 2 2 0 0 2
Sum 54 39 46 37 34 26

 


 

 

Copyright (c) 2016 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er