Meny
  Forsiden
  Trysil 2019
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXXIII
 

TRYSIL 2019

  For fjerde gang ble tikampen arrangert i Trysil, eller rettere sagt i Ryskdalen som Kennetho gjerne påpeker. Verten hadde som alltid alt på stell og det var bare å kose seg med nok en suveren sammenkomst. Flere spennende aktiviteter stod på menyene i tillegg til klassikere med vinterlig vri. Under finner du referatet fra Trysil-lekene 2019:

Årets deltagere var som vanlig:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Frodotò (Røkla)
Frodo (Norge)
 
JEG SKULLE ØNSKE JEG IKKE VAR SÅ SMART LEKENE..

Referat - Tikamp Trysil 2019
Hvilken tikamp har vært best?, hvilken husker vi mest fra? osv. Det blir vel nesten umulig å sammenligne. Det er alltid noe krøll som sørger for at det ikke blir perfekt, men noen har det meste. Trysil-lekene var i den siste kategorien. En klassisk tikamp, men svært mye moro! Her er referatet fra de enkelte øvelsene.


Bowling
Kastenedkjeglermedkulespillet var i tradisjonen tro også åpningsgrenen i Trysil. Det er noe ekstra med det første møte med gutta. Spørsmål som "skal vi bruke sponsorpenger på drikken?" eller "skal vi bare spise her så får vi god til etterpå?" er klassikere som vi aldri kommer til å få et klart svar på. Sportslig sett var det få overaskelser. Kimbo er nok mest skuffet etter å ha misset finalen på tampen. For Kennetho ble det motstatt da han for føsrte gang på tre forsøk sikret seg plass blant de tre beste. Forskjellen mellom de to ble uansett bare et lite poeng da Kimbo vant b-finalen og Kennetho kom sist i A. Stisse var forhåndsfavoritt, men denne gang skulle Frodo endelig få seg en ny bowlingtriumf. Faktisk den første siden forrige gang på samme sted.  Ekstra moro for yngste Marki var det at det også ble bonus. Sletno og Kristiano hadde det sikkert også gøy, men de holdt nok på med en annen idrett.
 
Dart
Mange øvelser innholder mye rart. I dart er det derimot lite å klage på. Ekstra artig er det selvfølgelig at det er såpass jevnt. at Stisse og Frodo i b-finalen. Nok en gang gikk det i stå for favorittene. Aller værst for Stisse og Frodo som begge endte i b-finalen, men også Kennetho surret det til og måtte nøye seg med en noe skuffende 3.plass. Sletno var jevnt god gjennom hele spillet og fortjente til slutt 2.plassen. Det var likevel Espeno som kunne juble høyest. Med kun sin 2.seier, og den første siden Hof 2011, er det lov til å være fornøyd! Darten lever virkelig opp til å være i kategorien "koseøvelse*". (Noe som bør være målet for alle grener!)

* Koseøvelse = Gren som man kan drikke øl, vin eller drinker til, har god tid til å gjennomføre, gir utøverne mange sjanser, er fair og jevn, gir muligheter til musikk, tøys og tull, er vanskelig å krangle om og morsom å se på.
 
 
Boulle
Glatt! Det er vel sannsynligvis det man husker best fra boullen. Mange klager på spillet også på sommeren, men vinterstid er det nesten håpløst. Vi har gått ned til kun en runde seriespill, men dette blir i overkant av tilfeldig. Rosèvin og musikk i snøkanten trekker mye opp, men det spørs om ikke denne bør tas opp til diskusjon. Har vi et alternativ? Kimbo best denne gang etter å ha slått Stisse i finalen. Frodo klarte ikke å sikre trippelpoeng og måtte nøye seg med seier i C-finalen mot Kennetho (Det er uansett alltid stas å vinne denen innbyrdes) Sletno og Espeno tøyset seg som vanlig gjennom B-finalen. Førstnevnte klarte tydeligvis å konsentrere seg mest og sikret 3.plass.

Ishockeyspill
Jevnt igjen og denne gang endte det med flere overraskelser og mange artige resultater underveis. Sletno var f.eks. ubeseieret mot Stisse (seier 2-1 og 2-2), Kimbo slo Kennetho i en kamp (5-3!), Espeno slo både Frodo og Kennetho, mens Stisse hadde flere kamper hvor det kun skilte et mål fra poengtap. Hele 7 kamper endte med uavgjort og kun 7 av 30 endte med mer en et-målsseier. Stisse og Kennetho endte uansett i finalen til slutt, men Kimbo, som hadde vært i C-finalen i 95% av tidligere forsøk, kapret en herlig bronse. Det skal legges til at dette var den andre bronsen på fire forsøk. Se opp i tet! I bunn var Espeno kun passe fornøyd med C-finaleseier, mens Sletno har god grunn til å være misfornøyd. Etter å ha tapt fire kamper med et mål og spilt tre uavgjort og slått Stisse kunne og burde Frodoto vært høyere på lista. Med litt mer marginer med seg så sitter et par seire neste gang.Stisse fikk i det minste revansj igjen og tok tilbake tronen fra Kennetho. En av disse to har nå vunnet hockeyspillet de siste 12 gangene!
 
Skyting
Kos! Med fine forhold på terrassen lå alt til rette for en fin skytekonkurranse. Forskjellen på våpnene skulle imidlertid gjøre store utslag.  Verst gikk det for Frodo. Etter å ha vært overlegen i pistol lå alt til rette for en enkel finalebillett. Før gæverskytingen var 22 poeng nok til finale. Det ble heller en liten tur i stua for en ekstra shot etter at opptellingen viste 21 poeng! Det var ikke bare "pølser i lompe" som ble mumlet i stillhet da. Sletno fikk det motsatt og sørget til slutt også for en svært hyggelig 2.plass. Klart foran Stisse som ikke var venn med pistolen. 0 poeng i 2.finalskyting var moro. Kennetho skuffet og også for han var det gæveret som ble vanskelig. Han kom uansett for Kimbo som var jevnt dårlig. På tide med briller? Soleklar vinner ble derfor Espeno. Etter tre sølv på rad var det nok ekstra godt med sin første seier i grenen siden Hvaler.
Flere våpen er fint. Til neste gang skal uansett disse skytes inn og være klare! 
Statikern
Joda, jeg sitter her å ser på resultatene, jeg har prøvd så godt jeg kan å huske, men dette kan jeg ikke erindre at jeg har vært med på. Enten så var jeg pære full, eller så har jeg blitt lurt? Sletno og Espeno kom uansett likt på 15 poeng etter tre deløvelser. Her vant sistnevnte på flere 7ère. Stisse slo visst meg på samme måte i kampen om 3.plassen, mens Kimbo sørget for at Kennetho havnet i gjørma. Akkurat det var jo moro - bare synd jeg ikke var der!


Human Curling
Moro er det jo. Vi ler så vi griner på glatta, men en fantastisk øvelse er det jo ikke. Her spiller tilfeldighetene en alt for stor rolle og det blir noe galt når dette betyr like mye som f.eks. hockeyspill. Stisse vant uansett denne også, så sånn sett var det greit. Likevel - lite å skrive hjem om. Passer nok best som en liten lagkamp.

Skiskyting
Skiskytingen gikk som forventet, men dessverre ikke som vi håpet. Kimbo og Frodo hadde nok håpet på en gjentagelse av forrige Trysil-moro, men var ikke i nærheten denne gang. Kort og grei løype, litt vanskelig skyting, men likt for alle! Kennetho mester med Stisse på 2.plass. Det er umulig å si at det ikke var fortjent. Flere sekunder skilte utøverne og Espeno tok en soleklar bronse. Frodo, Kimbo og Sletno i bunnen. Koste oss gjorde vi uansett.Kyrrong
Man kan ikke klage på kyrrrrong (couronne). Det er også her slik at den beste vinner. Noen er, av en eller annen grunn, mye bedre enn andre i dette også. Kennetho vokste opp med spillet, men Stisse? Hvorfor er han så god? Det ble i alle fall en ny finale mellom disse to. Og jammen meg, igjen skulle Stisse ta det. Kimbo knuste så Espeno i B-finalen, mens Sletno satte sin navnebror på plass i kålrabifinalen. Like greit.


Triathlon
Ned en bakke, opp en bakke, opp i et hull og tilbake. Tøff øvelse som ble i overkant slitsomt på slutten. Kimbo startet med å skyte bort ballen og øvelsen ble startet på nytt. Artig vri. Frodo hadde lenge beste tid, men så var det dette med å få den i hullet da. Klar sisteplass. Stisse var ikke mye bedre og dermed var det klart for det uungåelige - trippel røkliansk. Sletno tok bronsen takket være tiden 2.38.23 mot Stisses 2.38.66. Makan. Espeno endte ti skeunder foran disse, men ha kunne uansett ikke gjøre noe med Kennetho som tikket inn på overlegne 2.23
 
LAGKONKURRANSER: STOR I KJEFTEN
Artig lagkonkurranse. Noen bokstaver var kjipe å uttale, men så vanskleig var det kanskje ikke? Mest moro var det med Kennethos sikling, Stisse stadig utsprettende utstyr (!) og enkelte damers fraværende svar på telefonen - "hva er det du lurer på Kim??"


LAGKONKURRANSE: VOLLEYBALL
Etter flere dårlige forsøk på å sette opp en bane i snøen skogen endte vi opp på veien utenfor hytta. Det blir ikke det samme som sand og sol, men det funket bra. Norge var igjen knusende overlgene og tok sin 2.strake. Stillingen totalt er nå herlige 5-5 i volleyball!


LAGKONKURRANSE: LAGHOPP
"Vada ringte og sa det var greit", "Merethe ringte å sa du bare kunne bli" Sletno kunne nok fortsatt stått og liret av seg kommentarer til Stisses 0,44 cm i skihopp. Det blir ikke morsommere enn dette. Stisse ble selvfølgelig også skadet etter dette ene lange hoppet og sørget for en ny overlegen røkliansk seier. Svært moro var det uansett!

Totalt
Kennetho har som vanlig full kontroll på både øvelser og bevertning. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Det blir totalt sett svært lite å sette fingeren på. Tidspresset blir som vanlig tatt opp og to lagkamper fra neste tikamp håper jeg fortsatt alle er med på. Øvelseutvalget, foruten kanskje Human curling var bra, og dette ble igjen en strålende samling som vil huskes. Stisse imponerer mest i mine øyne. Plukker jevnt godt med poeng og at han igjen klarer å utfordre Kennetho er en prestasjon i seg selv. Espeno klinker også til. Tar sølvet og sammen med Sletno overgår de selvfølgelig de fleste i morsomheter, mens Kimbo skal ha all ære for sponsing og herlig musikkutvalg (litt jug på slutten der) Frodo klaget litt mindre enn vanlig og får også klapp på ryggen for kjapt og bra referat!

Sluttresultatene:
Øvelser/Navn SletnoEspeno StisseKimbo KennethoFrodo
Bowling1 25 34 7+1
Dart1 72 54 3
Kyrrong2 37 45 1
Boulle4 3+15 71 2
Human Curling3 27 15 4
Hockeyspill1 37 45 2+1
Skiskyting2 45 17 3
Volleyball lag0 02 20 2
Skyting5 74 12 3
Laghopp2 20 02 0
Triatlon4+1 5+13 27+1 1
Stor i kjeften2 20 02 0
Statikern5 74 21 3
Sum 3349 51 3246 33

 


 

 

Copyright (c) 2016 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er