Meny
  Forsiden
  Trysil 2019
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
  facebook
  Gjestebok
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 
  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre
 
 
I CHAMPIONS
 
2017 Ken/Røkla
2017 Ken/Nor
2016 Stisse/Nor
2016 Stisse/Nor

2015 Ken/røk
2015 Ken/røk
2014 Ken/Norge
2014 Ken/Røk
2013 Frodo/Røk
2013 Ken/Nor
2012 Ken/Sve
2012 Ken/Sve
2011 Espen/Sve
2011 Ken/Sve
2010 Stisse/Sve
2010 Stisse/Nor
2009 Ken./Sve
2008 Stisse/Nor
2006 Ken/Nor
2006 Ken /Sve
2005 Stisse/Nor
2003 Kimbo/Nor
2003 Frodo/Nor
2002 Tonyo/Sve
2002 Frodo/Nor
2001 Tonyo/Sve
2001 Stisse/Nor
2000 Tonyo/Sver
2000 Stisse/Nor
1999 Frodo/Nor

MER STATSITSIKK - 10-KAMPER
 
 
 HURRA FOR DEG!
 
Du glemmer vel ikke
bort når noen av gutta
fyller år? Her har du oversikten:
Sortert kronologisk..

1963  23.juli - Tony

1966 18.juli - Kimbo
1970 15.mar - Frodo
1971 11.juni - Stisse
1973 3.juli- Frodotò
1973  09.sep - Espeno

1976  26.feb - Kennetho

 
 
 Visste du at..?
 

Tikamp-gutta har
hele 10 små, minst..

Med mas hele året
fra Maria, Anneli, Thelma, Maline, Julia,
Mathilde, Gabrielle,
Marion, Simen
Helena, Theodor
samt en gjeng med
lausunger, voksne
partnere og
diverse x-er så er
det ikke rart vi
trenger en pause
inne i mellom!

 
 Spill hos Betsafe
 

 
 
Hadelandreferat 2014
 

"ER DET MER Å DRIKKE?"

Nok en tikamp er unnagjort og igjen med stor suksess. Espeno var vertskap for de 23.lekene. Dette ble et strålende arrangement med mye moro, lite krangel og en verdig vinner. Her er endelig referat fra Hadeland 2014. Frodo får selvfølgelig pepper for forsinkelsen i terningkastene under...
 
Statistikk    Frodos rank   Kimbos rank her

 

Øvelse 1: Bowling:
Vi har vent oss til en resultatliste og vi tar det som en selvfølge at alle forholder seg til dette når øvelser skal gjennomføres. Noen må uansett finne på noe tull og Espeno er tydeligvis en som ikke har skjønt dette (Jamfør darten på Hof). En runde med godt resultat var det uansett ingen som ble bekymret for, men at Espeno holdt det oppe og surfet seg inn til Bowlingfinale var en stor overraskelse. Heldigvis var rutinerte Stisse og Frodo på plass som motstandere når det hele skulle avgjøres. Disse to har tilsammen 10 seiere i Bowling og heller ikke en ny god 1.omgang av Espeno gjorde oss spesielt nervøse. Sprekken måtte komme! Det gjorde den som alle vet ikke og det er bare å ta av seg hatten for en fantastisk godt gjennomført bowlingturnering av Jensen. Vi regner med at han er tilbake i gjørma ved neste anledning. Frodo sikret sølv og bonus, mens den tredoble mester mester Stisse måtte ta til takke med bronse. I kålrabifinalen sørget Kimbo for å forsvare de norske fargene på en ypperlig måte. Frodotò følte nok debutnerver og skuffet (mest seg selv) med nest siste plass, men endte tross alt foran en håpløs Kennetho som fortsetter med svak kasting. Måtte det vare!
7) Espeno 5+1) Frodo  4) Stisse 3) Kimbo  2) Frodotò 1) Kennetho
 

 

Øvelse 2: Dart
Kennetho startet dart-kvalifiseringen som vanlig. Full kontroll og i fin flyt mot en ny finale. På dobbel ble det imidlertid bråstopp for ungkalven. Sakte, men sikkert nærmet flokken seg bakfra og med Stisse i spissen ble dette mer spennende enn utgangspunktet bar bud om. Stisse gikk også først til finalen etterfulgt av Frodo,  som endelig hadde litt klaff med pilene igjen (misset to foregående finaler). Kennetho fortsatte å slite og når også Espeno lurte seg foran var sensasjonen et faktum. Kennetho var utenfor finalen for første gang siden debuten i G`borg i 2006! Kimbo kom bakpå fra start, men kunne faktisk med litt hell også han ha lurt seg med blant de beste. Frodotò kunne ikke annet enn å være fornøyd med b-finale. Her gjorde imidlertid Kennetho kort prosess med sine motstandere og tok tre viktige poeng. Frodotò fikk det også mer til å stemme her og sendte dermed Kimbo ned på den sure sisteplassen. I selve finalen var Stisse tilbake i sitt ess og sørget for seier og bonus. Frodo sikret norsk dobbel, mens Espeno beholdt teten i tikampen etter fire fine poeng.
7+1) Stisse 5) Frodo  4) Espeno 3) Kennetho  2) Frodotò 1) Kimbo
 

 

Øvelse 3: Puslespill:
Puslespill er ikke veldig spennende, men fair nok. Vanskelig å skylde på tilfeldigheter og annet fjas her. Alle prøvde så godt de kunne, men Kennetho var, som så ofte før, hakket vassere og tok hjem syv viktige poeng. Espeno sikret for en fin dobbel, mens Frodo i det minste sørget for at det ikke ble trippel og bonus til røkla. (Frodotò ble uansett sist, så det var vel aldri noen fare..) Ok øvelse, men litt lite fart og moro til at vi gleder oss til neste gang.
7) Kennetho 5) Espeno 4) Frodo 3) Stisse 2) Kimbo 1) Frodotò


 

Øvelse 4: Firehjuling (ATV)
Espeno var storfavoritt før villmannsporten og innfridde. Det skulle imidlerid vise seg at dette ikke skulle bli så enkelt som hjemmehåpet hadde trodd. Med egen innlagt idealtid som en del av grenen ble det spennende fra start til slutt. Ingen hadde trua på pinglete Frodo og undertegnde innfridde til gangs. Valgte også å stoppe rett før mål på 2.idealtidrunde og ga bort den bittelille muligheten det var til å få mer enn et poeng. Stisse viste best takter av øvrige og tok en herlig 2.plass foran Frodotò og Kennetho, mens Kimbo til slutt joinet brodern i gjørma..
7) Espeno 5) Kennetho  4) Stisse 3) Kimbo  2) Frodotò 1) Frodo
 

 

Øvelse 5: Skøyteløp
Her hadde faktisk Espenos Skøyte løp passet. Dette handlet nemlig like mye om å komme seg frem i ulent terreng som å skli på skøyter. Glidekunnskapene til Frodotò fikk dermed ikke like stor betydning som skøyteløp tilsier. Kennetho skjønte dette tidlig og etter et glimrende 2.løp ble den svært overraskende seieren sikret. En skuffet Sletner måtte nøye seg med 2.plassen, mens Frodo løp inn til bronsen. Kimbo hadde lenge fin flyt, men pusten ble litt for tung på slutten og igjen måtte han ta til takke med en plassering på nedre halvdel av resultatlista. Dagens best polstrede, Stissebass, hadde liten tru på denne øvelsen og det var tydelig at skepsisen var stor da skøytene ble knytt. Soleklar sisteplass til tross. Stisse var positivt overrasket over grenen og oppfordret faktisk til gjentagelse. Det var i og for seg alle enige i, men kanskje på ordentlig is neste gang?
7) Kennetho  5+1) Frodotò  4) Frodo 3) Espeno  2) Kimbo 1) StisseØvelse 6: Hockeyspill
To ganger to minutter denne gang. Noe kortere og nok av spenning. Jo visst er det enkelte som skiller seg ut, men med et tett kampprogram og de nevnte kortere kampene gir det muligheter - i alle fall i enkeltkamper. Gullkampen stod som vanlig mellom Stisse, Kennetho og Frodo. Gullgrossisten Stisse har imidlertid mistet grepet (bokstavelig talt) og for tredje gang på rad møttes Kennetho og Frodo til finale. Det var også stilt visse forventninger til hockeyspiller Frodotò, men det viste seg raskt at nivået her var av en annen klasse enn hos Furuset veteran 2.  Dette ga muligheter for Espeno og Kimbo. Skulle det endelig bli bronsefinale? En måtte ryke og det så ut til at Kimbos spill uten keeper igjen skule bli skjebnesvangert. Den gang ei - Kimbo klinket til og fikk møte selveste Stissebass i B-finalen. Her ble det selvfølgelig stortap, men smilet var uansett sikret etter en etterlenget opptur. I A-finalen gikk det på skinner for Frodo som tidlig tok ledesen. 1-0, 2-0, 3-0 og 4-0!. Dette kunne ikke gå galt. Å joda. En fantastiske opphenting sørget for 5-4 til Skimannen som kunne juble igjen (Ja, det gjør vondt å skrive og tenke på det! faen i hæl%%&&/&/(/(###%!!!!!)
7) Kennetho 5) Frodo 4) Stisse 3) Kimbo 2) Frodotò 1) Espeno

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Øvelse 7: Snøhelvete.
Enkelt og greit. Løp opp en bakke, skli ned igjen. På et forblåst jorde innfridde forhåndsfavorittene. Frodo best denne gang, knepent foran Kennetho og Espeno. Stisse fikk også opp noe fart og tok en grei 4.plass, mens nykommeren heller ikke her hadde noe å bidra med.  Ulik akestil ble avgjørende i denne grenen, men Kimbos sisteplass var uansett uungåelig.
7+1) Frodo 5) Kennetho  4) Espeno 3) Stisse  2) Frodotò 1) Kimbo

 Øvelse 8: Stumpeski
Snøstormen fortsatte og stemningen dalte noe. Stumpeski skulle uansett vise seg å bli en opptur. Stemingsmessig i alle fall... Røkla viste seg nemlig å være overlegne og tok de tre første plassene. Kimbo bidro faktisk denne gang som beste utforder og kun et herlig fall i 2.forsøk forhindret en topplassering. Artig, men lite lite spennende øvelse.
7) Stisse 5) Kimbo  4) Frodo 3) Espeno  2) Frodotò 1) Kennetho

 

 


Øvelse 9: Boulle
Mørkt og vanskelige forhold for kulespillet denne gang. Et par lyskastere gjorde i det minste boullen spillbar, men dette er fortatt ikke noe gren for vinteren. - Burde vi ha et alternativ?)  Jevnt er det i alle fall og med en rekke uavgjorte kamper kunne det ha vippet alle veier. Frodo fikk det denne gang til også på snø og tok seg til sin femte finale på seks forsøk (imponerende - red.anm). Han fikk her selskap av Kennetho og igjen var det ungkalven som kom best ut av det. Kimbo skuffet seg selv og tap for Stisse i B-finalen var ikke bra for statistikken.  Frodotò rakk å tape for Espeno i kålrabifinalen før det var takk og farvel for denne gang.
7) Kennetho 5) Frodotò 4) Espeno 3) Kimbo 2) Stisse 1) Frodo


Øvelse 10: Luftpistol
Fem mann. Frodotò hadde på dette tidspunkt tatt avskjed og misset dermed en av tikampens fineste øvelser. Her er det jevnt til siste skudd og alltid - ALLTID et eller annet som skjer med pistolen. Denne gang gikk det utover Stisse som så ut til å misse finalen grunnet det sedvanlige gassbytte. Espeno skøyt seg derimot bort og Stisse kom seg likevel med i det god selskap. Frodo har fått taket på den relativt nye pistolen og gikk enkelt til sin 4.strake finale, mens Kennetho sikret den siste gjeve plassen. Kimbo skuffet i kvaliken, men slo tilbake og endte foran Espeno i b-finalen. Godt gjort! I A-finalen var Frodo igjen best, foran Kennetho som var noe jevnere enn Stisse.
7) Frodo 5) Espeno  4) Kennetho 3) Stisse  2) Kimbo 0) Frodotò


bronsevinneren mest fornøyd. Vinneren mest sløv i øya.. (Ær du full ell?)Lagkonkurranser

Lagkampene endte som følger:


Snøvolleyball
En uforglemmemlig øvelse. Volleyballen på Hof er en kjent og kjær gren, men at det skulle bli såpass å skrive hjem om etter snøvolley hadde jeg ikke trodd. Norge klinket til med herlige server og opplegg av Stisse, gode mottak av Kimbo(!!), og smasher av Frodo. Totalt en suverent overelegen norsk seier. Samtidig ble vi underholdt av røkla som stadig fant på noe gøy. Frodotòs artige mottak, Espenos kløning og Kennethos svært svake spill (måtte finne på noe!) gjorde dette til en topp opplevelse. Stisse rakk til og med å hente posten mellom slagene og Frodotòs avsluttende forsøk på å forhindre norsk seier er ubeskriverlig. (Heller illustrasjon under). Mye latter og moro og Kennethos forslag om å gjøre dette til en fast lagkamp er vel ikke så vanskelig å stemme for! Illustrasjon av matchballen:

Røkla 2 - Norge 0

Lego
Noen kan bygge lego - andre skjønner ingenting. På røklas lag viser alle mann en viss forståelse - hos Norge er det bare to. Det er som alle forstår en for lite. Gidder ikke å si noe mer om det!
Røkla 2 - Norge 0Skuddstafett
At man er fyllesjuk, generelt dårlig form eller har andre problemer som kan resultere i svake resultater på det sportslige plan er stort sett greit. Fint for oss andre. I en lagkamp skaper derimot  halvveis holdning og slapp innsats en svært laber steming for flere - d.v.s halvparten.  I en suveren skuddstafett med enkle og klare regler klarer Kimbo å skuffe på samtlig måter. Skuddene var greie nok, men når man har like stor fart og kapasitet som en sliten og sløv gressklipper må det gå galt. At røkla vant dette irriterer meg faktisk fortsatt. En skandale Kimbo!
Røkla 2 - Norge 0


Totalt


Full fokus!
Noen har mer fokus enn andre, er litt mer skjerpa og plukker litt flere poeng enn øvrigheten. Dessverre viser dette seg stort sett å være samme mann hver jævlig gang. Drikker han for lite?,  Er rånebarten forstyrrende? Har han øvd på jobben? eller har han bare skikkelig flaks? Tja, etter en god plassering i en tikamp så kan man kanskje bruke noen av disse teoriene, men når man har tatt 13 medaljer på 13 forsøk - hvorav 8 gull! så forstår man at det er noe mer.  Vi andre ligger et lite hav etter. Å kalle Kennetho noe annet enn en fortjent og verdig mester ville være skikkelig jug! Frodo tar nok en sølvmedalje, men med Espeno på bronseplass blir det for tynt for den norske gjengen. Ny svensk lagseier. Stisse kan ikke være fornøyd med 4.plass, Frodotò kom seg greit gjennom debuten, mens Kimbo har all grunn til å ergre seg med nok en sisteplass. Lekene totalt sett ble gjennomført ryddig og bra og Espeno skal ha stor takk for et herlig arrangement!Resultatene

Navn:

Kennetho

Frodo

Espeno

Stisse

Frodotò

Kimbo

Øvelse

Bowling

1 5+1 7 4 2 3

Dart

3 5 4 7+1 2 1

ATV

3 1 7 5 4 2

Lego

2 0 2 0 2 0

Hockeyspill

7 5 2 4 1 3

Skuddstaf.

2 0 2 0 2 0

Skøyteløp

7 4 3 1 5+1 2

Snøhelvete

5 7+1 4 3 2 1

Stumpeski

7+1 2+1 4+1 1 5+1 3

Puslepill

7 4 5 3 1 2

Snøvolley.

0 2 0 2 2 2

Boulle

7 5 2 4 1 3

Luftpistol

5 7 2+1 4 0 3

SUM

57 50 47 39 31 25

 

 

Arrangementet:
Hadelandlekene var bra planlagt og vi har lite å utsette på arrangementet. Som vanlig spiller vær og vind inn for enkelte øvelser, men det er da for helvete ikke Espenos skyld! Supert hus for lek og moro, godt øvelsesutvalg, lite reisetid og nok drikke. Dette var bra.
 

 

Gutta

Kennetho
Drit lei av å skryte og fremheve denne karen ved en hver anledning. Jada, han er så flink så! Arghhhhhhh!. Åttende gullet er til å grine av. Skal det være så jævlig vanskleig å slå denne jyplingen? Startet svakt, men slo som vanlig hardt tilbake denne gang. Har igjen marginene med seg og er så pass godt forberedt at det går veien igjen. Skjønner viktigheten av å vinne idiotøvelser som puslespill og viser herlig vinnervilje i løpingen på skøyebanen. Håpløs i bowling, skuffer i dart, men er ellers med i tetsjiktet i samtlig andre øvelser. - OK - gratulerer da!

 

Stisse
Er med fra start og viser i både bowling og dart at ønske om medaljer er til stede. Utover i tikampen går det imidlertid tregere med Stisse. Lite flyt og svake plasseringer sørger for at dem tidligere medaljegrossisten ikke lenger ligner en vinner. Hyggelig er det alltid med Stisse, men det må da for svarte faen være mulig å prestere noe bedre? Skuffende.

 

Kimbo
Suverent. Alltid tidlig oppe og klar for kamp. En humørspreder fra ende til annen som alltid gir 100%, er godt forberedt og jevnt god i alt han foretar seg. Eller? Nei, kanskje ikke. Det er selvfølgelig greit å kose seg på tikamp, men det får da være grenser. To ganger våknet Kimbo under denne tikampen. Det var på stumpeski (hvor kun uflaks felte han) og under volleyballen hvor Kimbo bidro sterkt til norsk seier. Forøvrig var Kimbo svært  stusselig og langt unna eget toppnivå (håper vi i alle fall!) Beste resultat en 4.plass?? Gå å legg deg!

 

Frodotò
Ny mann er alltid gøy. Samtidig er det jo spennende å se om også denne karen er en like dårlig tikjemper som alle de andre vi har prøvd.  Svaret må bli et rungende ja. Det er godt å se at røkla har fått på plass en utøver som er langt under middels. Her kan faktisk Kimbo ha muligheter om noen år. Frodotò får det til i et par øvelser, men er stort sett å finne i gjørma. Får for innsatsen, og bidrar også til latterkrampe under volleyballen. Burde vel få en sjanse til, men å dra hjem før tikampen er slutt er vel ikke akkurat et pluss i boka for å si det mildt..


Espeno
Å være en god arrangør krever sitt og det er ofte tøft og også gjøre det bra på det sportslige plan. Espen kombinerer dette på en strålende måte og er med i medaljekampen fra start til slutt. Klinker til med noen herlig overraskende resultater og særlig bowlingen står det respekt av. Totalt sett blir det uansett for ujevnt og det er fortsatt et stykke igjen til Espeno kan rangeres som en seriøs utfordrer til tittelen. Positivt i alle fall.


Frodo
Jevnt over greit. Slår som vanlig bra i fra seg i de faste øvelsene og er i finalen i samtlige av disse. Har derimot ikke marginene med seg på alt og taper stadig terreng utover tikampen.  Er alt for pinglete i de andre øvelsene og blir lett demotivert. Nærmeste utforder til Kennetho, men også han er et lite hav bak.
Trekk for å bruke to måneder på å skrive et referat!!

 

 

Copyright (c) 2014 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er