Meny
  Forsiden
  Norefjell 2020
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXXVI
 
 

NOREFJELL 2020

Så bærer det tilbalke til Norefjell. Stisse har ordnet Canon-hytta, men det er nok en gang
Kimbo er vertskap, arrangør og regissør for lekene som går av stabelen 27-30.august.

Det vil på denne siden bli lagt ut nyheter, info, rank og annet som er nyttig for ti-kjemperne og deres mange fans.

Årets deltagere er igjen:
Kennetho (Røkla)
Stisse (Norge)
Kimbo (Norge)
Espeno (Røkla)
Sletner (Røkla)
Frodo (Norge)

 

 

30.07 Tidsskjema
Kimbo skriver i kjent stil ikke tidsskjema som andre. Her er hva han har tenkt;

Med et hederlig unntak for idealtid-lekene i Stockholm i 1918 har jeg ikke vunnet noen tikamp. Uten unntak har jeg heller ikke arrangert en skikkelig tikamp. Husker ikke alle, men på Vollen for 20 år siden hadde jeg forhåndsbestilt mat fra restaurant. På Hyggen sist skrudde jeg sammen en fiskesuppe i halvfylla, mens jeg under forrige besøk på Norefjell overlot det meste av matlaging til Stisse & Co. Øvelsene der var vel heller ikke all verden, har vage minner om å kaste en frisbee lengst mulig opp en bratt bakke.

Lener meg stadig til tanken om at alle sponsorpengene veier opp for elendigheten, men får stadige tilbakemeldinger (hei Frodo) om at dette langt ifra er nok. Da har man intet annet valg enn å ta tak, og gjøre noe med problemene. Så, skal man gå for å vinne tikampen, eller skal man satse på et habilt arrangement? Begge deler virker nok utopi å tro at jeg skal klare, men føler nok arrangement-biten er minst umulig. Kan hende ryker jeg på en smell allerede første kveld, men akter jaffal å gjøre et forsøk. Planleggingen er i gang, og øvelsene er noe nær klare.

De blir da som følger, om enn med værforbehold som gjør at jeg også har noen i reserve:

Jeg har også laget en foreløpig timeplan, men her forventer jeg at Kennetho kjapt kommer på banen med varsel om at jeg har forbedringspotensial.

Torsdag 27.august
16.00 Fotballgolf, Lier. (Turen til Norefjelll via Drammen tar 20 minutter mer enn veien om Hønefoss, men dette byr vi på). Her er det mulig å skaffe seg totalt 18 bonuspoeng, da det deles ut bonus på alle hull hvor man når Eagle eller bedre. Greit å ankomme hytta med 25 poeng på innerlomma etter én øvelse?

20.00: Dart, med de samme innarbeidede reglene som har blitt brukt de siste tikampene (husker ikke hva vi spiller – bare at det er moro - så skriver det slik).

Ved ankomst hytta ruller vi ut pølsemat og velkomst-øl, mens Frodo kjører høylytt rank. Kan hende spiller jeg en Bjørk-låt i bakgrunnen.

Før leggetid (det skal være stille og mørkt på alle rom innen 04.55) spilles det poker, mens Stisse i kjent stil byr på drinks. Husk å låse døra til rommet når du tar kvelden.

Fredag 28.august
09.00 - Frokost inntas på trappa, noen sammenklaskede brødblingser som man smører selv skylles ned med harsk kaffe. Dette egg/bacon-styret med full oppdekking blir jålete å kjøre daglig.

Fredag 10.00
Etter siste kaffesvelg kjører vi petanque/boulle på gårdsplassen. Dobbel serie blir det uansett når jeg arrangerer, eventuelle klager på dette blir slått hardt ned på. Ikke med minuspoeng, men noe typ «slutt’a». Vi vender her tilbake til bonus for fleste 6-0.

Fredag 12.30
Når vi likevel står i sola og er treffsikre føler jeg det er naturlig at vi følger opp med Kubb. Fortsatt ikke sikker på hvilken kubb-variant som velges, men duell er en mulighet.

Fredag 13.54
Skyting er greit å skyve inn her, men da litt avhengig av vær. Er det strålende solskinn vil vi nok måtte bytte tid med kubb, da vi på denne tiden vil være svingstang av all rosevin som inntas.

Fredag 15.33
7 på tid, fulgt av stadige innslag fra Benny Hill. Middag følger etter dette.

Fredag 20.00
Raffe! Fan som vi skal kose oss.

Lørdag 29.august
09.00, Etter frokost (mulig fancy variant siden det er lørdag) setter vi oss i bilen og kjører ned til idrettsplassen hvor det skal spilles off pist-fotballgolf, arrangeres lagkamp volley, og muligens også spilles badminton. Er fortsatt ikke sikker på at Badminton blir siste øvelse. Jeg har kommet sist hver jævla gang, og har lyst til å være litt taktisk. Samtidig kommer jeg jo noe nær sist i alle øvelser, så er jo ikke noen big deal. Badminton er jo også sjov.

Vel tilbake på hytte blir det hockey som vi alle gleder oss til, kan hende blir også Frodo værende for å se storebror spille finale? Middag og premieutdeling følger, og denne gang blir det ikke skinkesteik med bernaise.

Ok, dette innlegget kom som en innskytelse og ikke veldig godt planlagt. Har jeg glemt noen øvelser? Er tidsplanen umulig å gjennomføre? Burde jeg holdt meg for god til å publisere dette røret? Bør jeg legge mine intensjoner om et godt arrangement i skuffen? Bør jeg betale Stisse og Sletno penger for å stå for planlegging, disking og servering av mat? Veit da fan, men synes selv dette var verdt forsøket.

 

29.07.20 Alle øvelser på plass
Etter en bitteliten pauser er vi igjen klare. Kimbo har nå fått på plass samtlige øvelser og det virker som det er lagt opp til åpent og klassisk arrangement. Øvslene kan du se på forsiden, men vil også bli mer presist presentert her og i den kommende rankingen!

 

Copyright (c) 2020 tikamp.com. All rights reserved. - Livescore.in - Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er