Meny
  Forsiden
  Norefjell 2020
  Nyheter
Tikamper
  Deltagerinfo
  Statistikk
  Lover
  Historien
  Arrangørsiden
   
  Spill hos Betsafe
  Champions
  Bilder
  Øvelsene
  Moroside
  Livescore/tips
  Linker
   facebook
 
I FOKUS
     

Tidligere tikamper
 
 
I MUSIKK
 

  TIKAMP-LÅTA
 Den offisielle
 tikamp-låta.
 Klikk på bildet
 
for å høre

 
 
TIKAMPEN XXXVI
 
 

NOREFJELL 2020

Så bærer det tilbalke til Norefjell. Stisse har ordnet Canon-hytta, men det er nok en gang
Kimbo er vertskap, arrangør og regissør for lekene som går av stabelen 27-30.august.
På denne siden finner du som vanlig fasiten på hvordan det hele ender.

Årets deltagere er igjen:
Kennetho (Røkla), Stisse (Norge), Kimbo (Norge), Espeno (Røkla), Sletner (Røkla), Frodo (Norge)

 

 

RANKING
Så er vi klare igjen! Her er oversikten over hvordan det ender på Norefjell.

1.fotballgolf
Hvem er egentlig best i fotballgolf? Vi har sett nærmere på statistikken over tidligere små og store fotballgolfturneringer og det viser seg at det er jevnt - svært jevnt. Fem har vunnet dette tidligere og fem har kommet sist en eller annen gang. Kun Espeno (aldri sist) og Sletno (aldri vunnet) "ødelegger" for en herlig statistikk. Nå er vi tilbake på Lier, som tross alt er det eneste stedet som har ordentlig fotballgolf. Espeno vant sist, men vi tror ikke dette er noen vane. Vi forholder oss derfor til statistikken og ranker etter den.
Rank: 7 Kennetho, 5 Frodo, 4 Espeno, 3 Kimbo, 2 Stisse, 1 Sletno2.Dart
Om det er åpent i fotballgolf, så er det ennå verre i dart. Fem forskjellige vinnere i løpet av siste fem! Tre av dem har også klart kunstykket å bli sist i løpet av den samme perioden. Kennetho er ikke en av de sistnevnte og virker å være den jevneste pilkasteren. Sletno har også to 2.plasser på rad, mens Stisse slo tilbake med seier på Hyggen etter en rekke svake resultater. Det handler om disse tre i toppen. Frodo har en svært nedadgående kurve og ødela faktisk en all-time record for seg selv sist ved å ta sin første 1-poenger i dart. Kimbo og Espeno virker også noe ujevne og må sammen med Frodo heve seg mye for å henge med her. Vi tror på følgende resultat:
Rank: 7 Sletno, 5 Kennetho, 4 Stisse, 3 Espeno, 2 Kimbo, 1 Frodo3. 7 på tid

Mulig noen har skjønt at jeg er opptatt av statistikk,  men vi prøver likevel igjen. 7 på tid er en fantastisk øvelse, men øvelse-innholdet i grenen kan selvfølgelig bli svært utslagsgivende. Det blir derfor meget spennnende å se hva Kim har i ermet i forhold til dette. Stisse, Frodo og Kennetho er uansett de eneste som kan vinne. Øvrigheten vil måtte lide seg gjennom minutter med Benny Hill!
Navn Hof 16 Hygg. 17 Hof 18 Hygg. 19 Hygg. 20 Totalt
Stisse 5 7 3 7 5 27
Frodo 7 1 4 5 7 24
Kennetho 4 2 7 2 4 19
Sletno 1 5 5 3 2 16
Espeno 3 3 1 4 1 12
Kimbo 2 4 2 1 3 12
Rank: 7 Stisse, 5 Frodo, 4 Kennetho, 3 Sletno, 2 Kimbo, 1 Espeno
 

 

4. Stigegolf
Kampoppsett à la boulle. Her møter alle alle og det er rett og slett umulig å peke ut en favoritt. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har dette hjemme, men å bli god i det er nær sagt umulig. Litt tilfeldigheter er uansett gøy. Det blir spennende å se hvem som får taket på dette raskest. Rankingen blir derfor satt etter hvordan folk vanligvis takler nye oppgaver..
Rank: 7 Kennetho, 5 Stisse, 4 Frodo, 3 Espeno, 2 Sletno, 1 Kimbo


5.Hockeyspill
Skal man gidde å ranke dette mer? I hvert fall ikke denne gang. Vi håer vi tar feil, men dette ender slik vi sier eller svært nære også denne gang.
Rank: 7 Stisse, 5 Kennetho, 4 Espeno, 3 Frodo, 2 Kimbo, 1 Sletno


6. Boulle
Nydelig - en ekstra sommerboulle! Her blir det igjen dobbelrunde og Rosè. Hadde det ikke vært mer moro med litt færre kamper og publikum istedet Kimbo? Tre-setts-kamper i en runde f.eks.? Hvis det er fint vær så er det i vaffal kult å se på. Uansett, her skal det spilles på grus og de beste spillerne bør vise vei. Vi tror Kimbo slår tilbake nå og havner i en etterlenget finale mot lillebror. Stisse sørger for trippel norsk med seier mot Sletno i B-finalen. Til slutt koker Kennetho det helt bort mot Espeno i C. For en dag det skal bli!
Rank: 7 Kimbo, 5 Frodo, 4 Stisse, 3 Sletno, 2 Espeno, 1 Kennetho


7 Fotballgolf (off pist)
Ennå mer fotballgolf (oppfinnsomt Kimbo..) Rankingen tilsvarer resultatene fra forrige fotballgolf på Norefjell. Annet er det ikke å basere seg på.
Rank: 7 Kennetho, 5 Kimbo, 4 Sletno, 3 Stisse, 2 Espeno, 1 Frodo


8.Luftpistol
Pistol og gevær igjen. Navnbrødrene må passe på rekylen så går dette fint. Resultatmessig er det tre mann som skiller seg ut. Espeno med to gull og fem sølv på de siste seks, Kennetho med tre gull og to sølv på siste åtte og Frodo med tre gull på siste åtte. Sistnevnte er uansett det mest tvilsomme kortet med flere bunnplasseringer i samme periode. Nærmeste utfordrer til den nevnte trio er uansett vanskelig å plukke ut. Her skytes det og treffes på måfå. Sletno og Kimbo har sørget for at en av dem har vært på 1-poengplassen ti av de 12 siste gangene! Det bør gi Stisse gode forhåpninger om minimum 3.
Rank: 7 Espeno, 5 Kennetho, 4 Frodo, 3 Stisse, 2 Sletno, 1 Kimbo


9.Raffle
Det er ikke så vanskelig å glede seg til det her i alle fall! Raffle er sjeldent moro. Det husker jeg imidlertid kokkelimonke også var den første gangen. 6 øyne på terningen i Strømstad 2012, krangling, tre på terningen og borte etter Trysil 2013. Hvor galt kan dette gå? Espeno er en luring og vi har mest trua på han sammen med Stisse. Sletno og Frodo er de største utfordrerne, mens Kennetho og Kimbo er de mest lettlurte. For Kimbo betyr bare dette at han får med tid til å begynne med maten. Kennetho kan dekke på.
Rank: 7 Espeno, 5 Stisse, 4 Sletno, 3 Frodo, 2 Kennetho, 1 Kimbo10.Kubbduell
Kubbduell har også vært prøvd ut før. Orker ikke å finne frem flere statistikker nå, men vi har alle fått med oss Stisse treffsikkerhet i pinnespillet. Åpen og jevn konkurranse som også inneholder en høy stressfaktor. Her handler om å være stødig, konsentrert og kald. En beskrivelse som ikke passer noen av de øvrige. Dette blir spennende. Vi kastet terning om de øvrige plasserte og fikk følgende resulat:
Rank: 7 Stisse, 5 Sletno, 4 Kimbo, 3 Kennetho, 2 Frodo, 1 Espeno (måtte ha omkast etter at både han og Frodo fikk en toer)
Lagkamp1 - Volleyball
Stisse fikk seg en smell i forrige volleyballkamp og rakk heller ikke å vise noen voldsom utvikling som opplegger eller uredd nettspiller. Frodo har spilt relativt mye volleyball den siste tiden, men verken servene eller smashene sitter på noen måter. Kimbo er alltid et usikkerhetsmoment, så voldsomt gode kan vi ikke si at vi er. For Røklas del er troppen uskadd, i god form og tente. Vi tror derfor det ender med 3-1 og ikke 3-0 i sett til den norske gjengen.
Rank: Norge 2 - Røkla 0Lagkamp 2 - Hockeyspill
Stisse og Kennetho styrer showet og er avhengige av store usikkerhetsmomenter i sine lagkamerater. Jevnt blir det uansett. Vi tror dessverre Røkla kniper seieren på Norefjell. Usikker på hvorfor.
Rank: Røkla 2 - Norge 0

 

Totalt
Dermed ender det med en hårfin seier for Stisse. Kennetho blir igjen nummer to, mens Espeno kaprer bronsen foran Frodo. Sletno slår tilbake, men må nøye seg med nest-sistplass denne gang, mens Kimbo har mer enn nok med oppvask, rydding, musikkpåsetting og annet fjas.

ØVELSER SLETNO ESPENO KENNETHO STISSE KIMBO FRODO
Fotballgolf 1 4 7 2 3 5
Dart 7 3 5 4 2 1
7 på tid 3 1 4 7 2 5
Stigegolf 2 3 7 5 1 4
Hockeyspill 1 4 5 7 2 3
Boulle 3 2 1 4 7 5
Fotballgolf o.p 4 2 7 3 5 1
Luftpistol 2 7 5 3 1 4
Raffle 4 7 2 5 1 3
Kubbduell 5 1 3 7 4 2
Volleyball 0 0 0 2 2 2
Hockeyspill 2 2 2 0 0 0
SUM 34 36 48 49 30 35

 

Copyright (c) 2014 tikamp.com. All rights reserved. -  Mail: post@tikamp.com
Antall besøk:   ► Det er